ΟΠΑΔΟΙ

Defenders Καλλιθέας: Αναπάντητα ερωτήματα για τη συνάντηση Αυγενάκη για την οπαδική βία και το θέμα των συνδέσμων

Ρωτάμε ήρεμα, αλλά θέλουμε μια πειστική απάντηση από κάποιον υπεύθυνο. Το αφήσαμε τρεις μέρες μήπως και γίνει κάποια ενημέρωση αλλά τίποτα.

Πριν τρεις μέρες την Τσικνοπέμπτη συγκεκριμένα, έγινε μία συνάντηση τού κ. Αυγενάκη με φορείς όλων των κομμάτων, πρώην υφυπουργούς αθλητισμού , εκπρόσωπους της λίγκας και ομάδων αλλά και εκπροσώπους λεσχών φιλάθλων με άδεια (δεν ξέρουμε με τι κριτήρια έγινε η επιλογή ??) από την ΑΕΚ 4 λέσχες, τρεις από επαρχία και μία από Αθήνα, (κατ εμάς έγκριτα και σεβαστά κλαμπ).

Το πρόβλημα μας είναι όχι που δεν κάλεσαν εμάς πού έχουμε αδειοδότηση αλλά και άλλες λέσχες , αλλά πού δεν μας ενημέρωσε κανένας Τί είπαν ??, Τί συζήτησαν??, Τί αποφάσισαν??. Η συγκέντρωση έγινε μόνο για τούς παρόντες?? όχι για όλες τις αδειοδοτημένες λέσχες?? Γιατί τέτοια σιγή ιχθύος?? γιατί κανένα σάιτ κανένας δημοσιογράφος δεν έγραψε τίποτα, ούτε αναφέρθηκε πουθενά ότι έγινε συνάντηση.

Ούτε ο κ.Αυγενάκης, ούτε η ΠΑΕ, ούτε καν οι λέσχες πού παρευρέθηκαν δεν ενημέρωσαν τις νόμιμες λέσχες, ούτε μία ανάρτηση στις σελίδες τους δεν έκαναν …Γιατί ρε παιδιά. Μας βάλανε σε αναστολή και εμάς δεν πρέπει να ξέρουμε κάτι, δεν εκπροσωπείσατε και τις υπόλοιπες αδειοδοτημένες λέσχες ?? πήραμε άδειες υποτίθεται για να παραμείνουν ανοιχτά τα νόμιμα κλαμπ.

Περιμένουμε μία απάντηση αν υπάρχει ευθιξία από κάποιους και δεν υπάρχει κάτι άλλο περίεργο.

Υ. Γ 1) 60 χρόνια παλεύουμε μόνο για το μεγαλείο της αγαπημένης μας ΑΕΚ, χωρίς βοήθεια από κανέναν και χωρίς να επιβαρύνουμε την ομάδα, ούτε με ένα ευρώ.

Υ.Γ 2) Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε.

ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΩΣΙΣ !!!