AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ασταμάτητη η ΑΕΚ… «10×10»

Τη νικηφόρα πορεία της συνέχισε η ομάδα Vintage Volley της ΑΕΚ που επικράτησε με 3-0 σετ του Αγ. Ελευθερίου για την 10η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας της ΕΣΠΕΔΑ.

Οι «κιτρινόμαυρες» για ακόμα μία φορά παρουσιάστηκαν σε εξαιρετική φόρμα και κατέκτησαν το τρίποντο, με το οποίο έφτασαν τις 10 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού.

Η αθλήτρια της ΑΕΚ, Αλεξάνδρα Τριανταφυλλίδου, δήλωσε στο aek.gr: «Όταν αποφάσισα ότι θέλω να παίξω βόλεϊ δεν είχα καμία εμπειρία από το άθλημα αυτό προηγουμένως. Ήμουν 35 χρονων, μαμά με δύο μικρά παιδιά και μια πολύ απαιτητική εργασία. Όλοι και όλα μου έλεγαν ότι είναι ανέφικτο να παίξω ποτέ μου έστω και ερασιτεχνικά. Η τύχη με έφερε στην ομάδα Vintage της ΑΕΚ. Η coach μου και οι συμπαίκτριές μου με αγκάλιασαν και μου απέδειξαν ότι όλα μπορούν να γίνουν. Με πολύ αγάπη και μεράκι με μύησαν στη μαγεία του βόλεϊ και με υπομονή και επιμονή στέκονται πλάι μου και με προπονούν. Όσο απίστευτο και να φαινόταν κάποτε, τώρα πια ζω το όνειρο μου! Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Γιούλη Μπατουδάκη, την προπονήτρια μας, που πίστεψε σε μενα, στην Μαρία Κωστόπουλου, σε ένα θρύλο του βόλεϊ που είχα την τύχη να παίξω και να προπονηθώ μαζί της και σε όλα τα κορίτσια της ομάδας μου να εκφράσω την απεριόριστη αγάπη μου».

ΑΕΚ – Μ.Ε.Λ.Α.Σ. Αγ. Ελευθέριος 3-0

Τα σετ: 25-08, 25-15, 25-11.