AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλλάζουν οι καιροί: Από το θα σφυρίζουν στα τρένα, περάσαμε στη… σημαδεμένη τράπουλα (photo-video)

Ήταν Γενάρης του 2016 όταν η ΑΕΚ είχε νικήσει με το εμφατικό 4-1 τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, παίζοντας με 10 παίκτες, έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Δελφάκη.

Την ίδια μέρα η AEGEAN έκοβε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δίνει… ρεσιτάλ ατάκας (είναι μετρ άλλωστε). Ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ είχε δηλώσει: “Να πω κάτι και για την ομάδα μας: Ένα μπράβο στην ΑΕΚ, που σήμερα (σ.σ.: χθες) κέρδισε 4-1 με 10 παίκτες, με έναν διαιτητή… περίεργο. Απλώς να ξέρουν ότι σε λίγους μήνες αυτοί οι διαιτητές θα σφυρίζουν στα τρένα”. Και δικαιώθηκε, αφού δύο χρόνια αργότερα η Ένωση κατακτά το πεντακάθαρο πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ.

Έξι χρόνια αργότερα, δηλαδή στο σημερινό 2022, δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας έρχεται να κάνει λόγο για… σημαδεμένη τράπουλα και την αντιμετωπίσει της διαιτησίας στην ΑΕΚ. Τα παράπονα για τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ πολλά αλλά η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δείχνει αργοκίνητο καράβι στις αποφάσεις της. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα να μείνει εκτός πρωταθλήματος και κυπέλλου, βγάζοντας πάλι με μιζέρια.

Εμείς αλλιώς τη μάθαμε την ΑΕΚ. Με ψηλά το κεφάλι και πρωταθλήτρια παντού!!! Δυστυχώς οι καιροί αλλάζουν. Το ερώτημα είναι το εξής: Τελικά οι διαιτητές σφυρίζουν στα τρένα ή η τράπουλα των αγώνων της Super League 1 είναι σημαδεμένη;