AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Πρώτος «τελικός» με Ηνίοχο

Για την επιστροφή στις νίκες αγωνίζεται το Σάββατο (29/01, 21:30) η ΑΕΚ που φιλοξενείται από τον Ηνίοχο στο Κλειστό των Ιλισίων για την 16η αγωνιστική της Futsal Super League.

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ έχει γνωρίσει δύο διαδοχικές ήττες από ΠΑΟ και Δούκα και θέλει το «3×3» για να τερματίσει πρώτη στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου (δείτε τη βαθμολογία εδώ). Στη συνέχεια ακολουθούν τα play off, με την «Ένωση» να στοχεύει μόνο στην πρώτη θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.

Ο αγώνας θα προβληθεί αποκλειστικά από την πλατφόρμα της InStat TV, που φέτος έχει αναλάβει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος. Το συνδρομητικό κόστος για να παρακολουθήσετε τον αγώνα ζωντανά ανέρχεται στα 2€ και μπορείτε να συνδεθείτε στο ακόλουθο link https://instat.tv/login.

Η «κιτρινόμαυρη» αποστολή αποτελείται από τους: Χριστόπουλο, Μπάρδη, Αρρώνη, Δελαπόρτα, Πάνου, Αρτινό, Καρύδα, Γούση, Ταρνανίδη, Παπακώστα, Κάρμη, Παναγόπουλο και Αυλωνίτη.

Ο Σπύρος Παπακώστας μιλώντας στο aek.gr, σχολίασε: «Κάθε αγώνα τον κοιτάμε ξεχωριστά, αυτή την εβδομάδα αντιμετωπίζουμε τον Hνίοχο και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.Όσον αναφορά τις τελευταίες αγωνιστικές, στα δύο ντέρμπι δεν παρουσιάσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και για αυτό χάσαμε. Συνεχίζουμε τη δουλειά και παραμένουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας».