AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γιούσης οδηγεί την ΑΕΚ Β στην κορυφή

Μεγάλη νίκη πήρε η ΑΕΚ Β απέναντι στον Λεβαδειακό με 2-1 για τη 13η αγωνιστική της Super League 2, σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Αιγάλεω “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης”.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Γιούση, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, στο 19′ και το 43′, η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου πήρε τους τρεις βαθμούς και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας! Για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 35′ ο Τζημόπουλος.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Νίλι έκανε γύρισμα από δεξιά, ο Κορνέζος προσπάθησε να διώξει, όμως έδωσε στη μπάλα πορεία προς το τέρμα, αλλά ο Χατζηεμμανουήλ έπεσε σωστά στη γωνία του και μπλόκαρε. Τέσσερα λεπτά μετά ο Δούμτσιος έκλεψε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, βγήκε σε θέση τετ α τετ, αλλά ο Χατζηεμμανουήλ κατάφερε να τον νικήσει! Ωστόσο η λύση για την ΑΕΚ ήρθε στο 19′. Ο Κορνέζος έκανε μια μεγάλη πάσα, η μπάλα έφτασε στην περιοχή, ο Γιούσης κοντρόλαρε, έκανε και το σουτ και την έστειλα στα δίχτυα για το 1-0! Επόμενη καλή στιγμή για τους κιτρινόμαυρους στο 32′. Ο Γιούσης πήρε τη μπάλα από αριστερά, έκανε κάποιες προσποιήσεις, έκανε και το σουτ, αλλά ο Στογιάνοβιτς έπεσε στη γωνία του και με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε! Ο Λεβαδειακός έφτασε στην ισοφάριση στο 35′. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Βήχου, ο Τζημόπουλος πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και έκανε το 1-1. Η απάντηση της ΑΕΚ όμως ήταν άμεση. Στο 43′ ο Γερολέμου εκτέλεσε ωραία ένα φάουλ, ο Στογιάνοβιτς απέκρουσε ασταθώς και ο Γιούσης με κεφαλιά από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1!

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Στο 46′ ο Δούμτσιος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, όμως ο Χατζηεμμανουήλ απέκρουσε εντυπωσιακά. Έξι λεπτά μετά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Νίκας πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Γερολέμου κατάφερε να διώξει με το κεφάλι πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στο 74′ ο Πολέτο εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από αριστερά, ο Χατζηεμμανουήλ απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 88′ η μπάλα στρώθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή για τον Νίκα, αυτός έκανε το σουτ, όμως ο Μπάμπης πρόλαβε να βάλει την κόντρα και να διώξει σε κόρνερ. Δευτερόλεπτα μετά ο Χριστόπουλος υποδέχθηκε μια βαθιά μπαλιά, μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ! Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος με την ΑΕΚ Β να παίρνει τους τρεις βαθμούς και να βρίσκεται πλέον στην 1η θέση του Νότιου Ομίλου της Super League 2.

ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης (82′ Χριστόπουλος), Κορνέζος, Γιαννούτσος (37′ Λάτσι), Μπούσης, Μουστακόπουλος (82′ Αρβανίτης), Μπάμπης, Γκαρσία (71′ Ραντόνια), Γερολέμου, Γιούσης, Ιατρούδης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Χάμοντ, Μεχία, Κονέ (46′ Νίκας), Νίλι, Πολέτο (82′ Συμελίδης), Μουτίνιο (90′ Μπαχανάκ), Βήχος (65′ Παναγιώτου), Δούμτσιος, Λιάγκας, Τζημόπουλος.