AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ δίνει δύο επιλογές στον Μπαρμπόσα για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα

Το πρώτο 15νθήμερο του Ιανουαρίου έφυγε. Ποδοσφαιριστής για τη μεσαία γραμμή δεν έχει έρθει για την ΑΕΚ, με την ομάδα να “καίγεται” για ενίσχυση στη θέση “6αριού” – “8αριού”. Τα ονόματα που έχουν προταθεί είναι αρκετά, με τελευταίο ηχηρό όνομα Ολλανδού, το όνομα του οποίου κρατάνε στα γραφεία της ΠΑΕ ως επτασφράγιστο μυστικό. Πρόκειται πάντως για παίκτη που δεν αγωνίζεται στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Την ίδια στιγμή οι κιτρινόμαυροι συνεχίζουν και παρακολουθούν την περίπτωση του Ντανίλο Μπαρμπόσα. Όπως σας έχουμε αναφέρει, δεν αποκλείεται η μεταγραφή του να κριθεί τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου. Από τις 25 και μετά.

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ η ΑΕΚ δίνει δύο επιλογές στον Βραζιλιάνο χαφ. Η πρώτη είναι να τον αποκτήσει ως δανεικό για 1 ή για 1,5 χρόνο, μαζί με το loan fee και η δεύτερη να υπάρξει συνιδιοκτησία με τους οικονομικούς όρους της Ένωσης και σταδιακή πληρωμή του 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Μάλιστα χθεσινό δημοσίευμα από τη Γαλλία υποστήριζε πως η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στο να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον Μπαρμπόσα.