Γιαννίκης: Στην ΑΕΚ δεν πρέπει να είσαι ποτέ ευχαριστημένος αν δεν είσαι στην κορυφή

O Αργύρης Γιαννίκης μίλησε για την εικόνα της ΑΕΚ, τις αλλαγές που θέλει να κάνει, τη διαφορά στη βαθμολογία, τα μεταγραφικά, αλλά και τον Ατρόμητο.

Ο προπονητής της Ένωσης στις καθιερωμένες του δηλώσεις στη NOVA ρωτήθηκε για τις διορθωτικές κινήσεις στις οποίες είχε αναφερθεί μετά τον αγώνα κυπέλλου με την Κηφισιά και απάντησε: «Είναι αλλαγή νοοτροπίας, αλλαγή στη φιλοσοφία προπόνησης και υπευθυνοτήτων των ατόμων που δουλεύουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ευχαριστώ ξανά τον κ. Μελισσανίδη για τη στήριξή του».

Επίσης, μίλησε:

Για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: «Υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση, αλλά και απογοήτευση για τις ευκαιρίες που δεν κάναμε γκολ».

 Για τον Ντάρκο Γέβτιτς: «Είναι παίκτης που έχει ενεργό ρόλο, πρέπει να τον αξιοποιήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Για την εκμετάλλευση των χώρων επιθετικά: «Η επιθετική μετάβαση είναι κάτι που έχουμε ως στοιχείο. Τώρα είναι άλλο θέμα γιατί δεν βγαίνει πάντα».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τα επίπεδα της έντασης των παικτών του και γενικά με τι είναι ικανοποιημένος και που θέλει να δει περισσότερη βελτίωση ο ίδιος: «Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος οργανισμός. Δεν πρέπει να είμαστε ποτέ ευχαριστημένοι ειδικά αν δεν είμαστε στην κορυφή. Εφόσον δεν είμαστε, δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος».

Για το σημείο στο οποίο βρίσκονται οι επαφές για τα μεταγραφικά: «Έχουν συζητηθεί εσωτερικά αυτά τα θέματα και τα χειρίζονται οι αρμόδιοι».

Για τις δύο ήττες από ΟΦΗ και Παναιτωλικό: «Αυτή τη στιγμή δεν κοιτάζω τι κάνουν άλλες ομάδας, είμαι πικραμένος που χάσαμε τα δυο παιχνίδια αυτά και ταυτόχρονα υπάρχουν και οι 2 πόντοι που πετάξαμε στη Ριζούπολη».

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Πρέπει να ξεχάσουμε ταξίδια, κούραση και προβλήματα. Είναι δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής και να τα δώσουμε όλα. Έδειξε ο Ατρόμητος κάποια στοιχειά, έχει ποιοτικό ρόστερ και θα κοιτάξουμε να είμαστε προετοιμασμένοι».