AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ντέρμπι στο Δαΐς για την πρωτοπόρο ΑΕΚ

Εκτός έδρας «μάχη» δίνει την Τετάρτη (19/01, 20:00) η ΑΕΚ που φιλοξενείται στο κλειστό του Δαΐς από τον Δούκα για την 14η αγωνιστική της Futsal Super League.

H «Ένωση» που φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας 13 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, θέλει να προσθέσει άλλο ένα τρίποντο στο ενεργητικό της, αφήνοντας παράλληλα ακόμα πιο πίσω την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων (δείτε τη βαθμολογία εδώ).

Ο αγώνας θα προβληθεί αποκλειστικά από την πλατφόρμα της InStat TV, που φέτος έχει αναλάβει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος. Το συνδρομητικό κόστος για να παρακολουθήσετε τον αγώνα ζωντανά ανέρχεται στα 2€ και μπορείτε να συνδεθείτε στο ακόλουθο link https://instat.tv/login.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Χριστόπουλο, Αρώνη, Αρτινό, Δελλαπόρτα, Γούση, Μάνο, Πάνου, Ασημακόπουλο, Παπακώστα, Ταρνανίδη, Κάρμη, Καρύδα, Ντάτη, Παναγόπουλο.

Ο Δημήτρης Καρύδας δήλωσε στο aek.gr: «Έφτασε η ώρα για το πρώτο ντέρμπι του δεύτερου γύρου για εμάς απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Δούκα. Το τελευταίο διάστημα, και ιδιαίτερα την τελευταία εβδομάδα, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι και ο μοναδικός στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί, οι οποίοι θα μας δώσουν ακόμα μεγαλύτερο πλεονέκτημα στο στόχο για την κατάληψη της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου, αλλά και σημαντική ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος».