AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δάκρυσε και ο ουρανός στο τελευταίο αντίο για τον Σεραφείδη

Δεν άντεξε ούτε ο Θεός από την απώλεια του Στέλιου Σεραφείδη. Στις 12:00 ήταν η κηδεία του με τον ουρανό να μαυρίζει και να αρχίζει να βρέχει. Δάκρυσε ο ουρανός…

Όλη η ΑΕΚ ήταν εκεί! Στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Αιγάλεω για το ύστατο χαίρε στον δικό της άνθρωπο. Παρών στο τελευταίο αντίο ήταν ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου, ο ηγέτης του τμήματος χάντμπολ, Σταμάτης Παπασταμάτης. Εκεί και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, με επικεφαλής τους Δημητριάδη, Παπαδημητρίου, Κονέ και τον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη.

Παρόντες ήταν οι Σωκράτης Οφρυδόπουλος και Ηλίας Ατματσίδης από την ΑΕΚ Β, αλλά και ο αρχηγός της πρώτης ομάδας, Πέτρος Μάνταλος, όπως και όλοι οι αρχηγοί και πάνω από τους μισούς ποδοσφαιριστές και όλοι οι Έλληνες της ομάδας. Στο ύστατο χαίρε και συμπαίκτες παλαιοί του Στέλιου Σεραφείδη, παλαίμαχοι από όλες τις ομάδες, οι διοικήσεις όλης της ΑΕΚ, δεν θα μπορούσε να λείψει και ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος όπως και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Επίσης στην εκκλησία βρέθηκαν από νωρίς οι Κώστας Νεστορίδης, Θωμάς Μαύρος, Στράτος Κεφαλίδης, Συμιγδαλάς, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών Λαυρεωτικής Μίμης Δεληγιάννης, ενώ σε μια γωνία δακρυσμένος και ο προσωπικός γιατρός του Σεραφείδη, Πάρης Κοσμίδης.

Από πλευράς Ερασιτεχνικής ήταν ακόμα και οι Παπαχαρτοφύλης, Χάτσικας, Καφφάτος. Παρών και πολιτικοί από Δήμους και Περιφέρεια.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερο φορτισμένο!!!