AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρωμα ΑΕΚ από την Original στη Νέα Φιλαδέλφεια για τα μέτρα για τα γήπεδα (photos)

Άρωμα ΑΕΚ πήρε η Νέα Φιλαδέλφεια. Το συλλαλητήριο της Original 21 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το AEK24HOURS βρέθηκε στην Πλατεία Πατριάρχου, στην καρδιά της πόλης και σας μεταφέρει όλα όσα έγιναν…

Νωρίτερα από το ραντεβού, γύρω στις 16:30 άρχισε να συγκεντρώνεται ο κόσμος της ΑΕΚ και στις δύο πλευρές της Πλατείας. Φίλοι της Ένωσης, οργανωμένοι και μη, βρέθηκαν στο συλλαλητήριο της Original 21 για τα μέτρα της κυβέρνησης για τα γήπεδα. Μαζί με την μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ βρέθηκε και το Patissia Club.

Λίγο μετά τις 17:00 σηκώθηκε ένα τεράστιο πανό από τους οπαδούς της ομάδας στην καρδιά της πόλης, ενώ έκλεισε η Λεωφόρο Δεκελείας. “Εγώ δεν θέλω στη ζωή να κυβερνήσω, θέλω να μείνω οπαδός φανατικός. Εγώ στο διάβολο ψυχή δεν θα πουλήσω, γ### ο Άδωνις, ο Πλεύρης και ο πρωθυπουργός”, έγραφε το πανό με υπογραφή Original 21 Against the system. AEK.

Συνθήματα κατά της κυβέρνησης, του Μητσοτάκη, του Πλεύρη και του Άδωνι

Φυσικά οι οπαδοί της ΑΕΚ τα… έβαλαν με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που ενώ είχε πει “κάντε το εμβόλιο για να μπαίνετε στα γήπεδα”, ξαφνικά αποφάσισε να βάλει πλαφόν 1000 ατόμων, δημιουργώντας την οργή όλων των οργανωμένων. Έτσι λοιπόν από τα συνθήματα των οπαδών του Δικεφάλου δεν έλειψε η κυβέρνηση και οι μέχρι τώρα παταγώδεις χειρισμοί της, ο Άδωνις Γεωργιάδης ή αλλιώς “μπουμπούκος” όταν τραγούδησαν οι κιτρινόμαυροι, αλλά και οι Μητσοτάκη (κέρδισε τη μερίδα του λέοντος) και ο Πλεύρης.

Πορεία μέχρι το ύψος του γηπέδου και “εδώ, εδώ, εδώ στα Φιλαδέλφεια…”

Κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου οι οπαδοί της ΑΕΚ προχώρησαν σε πορεία διαμαρτυρίας από την Πλατεία Πατριάρχου μέχρι το ύψος του γηπέδου. Εκεί άναψαν καπνογόνα, δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα, κάνοντας όλο τον κόσμο που βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια να… χαζεύει μαζί τους, να τραβάει βίντεο και φωτογραφίες. Ο λαός της ΑΕΚ εισέπραξε τα χειροκροτήματα όλου του απλού κόσμου!!! Ενώ το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα ήταν το γνωστό “εδώ, εδώ, εδώ στα Φιλαδέλφεια…”.

Σε όλη την πορεία ο Δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Βούρος σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. έκαναν άψογη δουλειά, καθώς δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό. Το συλλαλητήριο που κράτησε για περίπου τρεις ώρες ήταν άκρως ειρηνικό!!!