ΣΚΕΨΕΙΣ

Τι σημαίνει ότι ο Καραντώνης αρνιόταν να δεχτεί το αίτημα της ΑΕΚ περί αναβολής; Πάρτον τηλ. και γ### τον!!!

Εδώ παίζεται ένα πρωτάθλημα. Παίζονται εκατομμύρια και μας λέτε ότι η ΑΕΚ έκανε αίτημα προς τον Καραντώνη να δεχτεί το αίτημα περί αναβολής στη… λιμνοθάλασσα της Τρίπολης και αυτός αρνήθηκε; Πάρτον ΜΕΓΑΛΕ τηλέφωνο και γ### τον!!! Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Η πραγματικότητα είναι πως η ΑΕΚ έχασε δύο βαθμούς κόντρα στον Αστέρα, είδε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στους 8 βαθμούς κι εγώ δεν βλέπω πως μπορεί να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Ίσως το πρωτάθλημα να τελείωσε από τον πρώτο γύρο (Ξεφτίλα!!!).

Επίσης, Γραφείο Τύπου και επικοινωνιακή πολιτική στην ΑΕΚ δεν υπάρχει. Λέξεις του τύπου δεν βαριέσαι και ότι η ΑΕΚ έπαιξε στο βούρκο της Τρίπολης εμένα μου ακούγονται ως δικαιολογίες. Θα πρέπει να είχαν ήδη σταματήσει αυτά από το 2013 όταν και ανέλαβε ο ΜΕΓΑΛΟΣ. Γι’ αυτό τον αφήσαμε να αναλάβει. Για να μην βλέπουμε την ΑΕΚ να είναι του «κλότσου και του μπάτσου». Να μην είναι κομπάρσος. Και όχι μόνο είναι κομπάρσος, αλλά έχει γίνει ομάδα που πραγματικά έχει ξενερώσει τον κόσμο της.

Αν δεν μπορεί ο ΜΕΓΑΛΟΣ να καθαρίσει την ΕΠΟ και την ΚΕΔ και να στείλει τους διαιτητές να σφυρίζουν στα τρένα ας μας το πει, να μην ασχολούμαστε κι εμείς. Να μην χαλάμε τα ωραία μας λεφτά για να πηγαίνουμε στο γήπεδο. Να πούμε δεν γ###. Πάμε για κανένα ποτάκι στη ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΓΩΝΙΑ, να δούμε και κανέναν αδερφό, να πούμε και καμία βλακεία να περάσει η ώρα, αλλά να θυμηθούμε και την παλιά καλή ΑΕΚ. Τότε που μάγευε στο χορτάρι.

Γιατί τα περί η… ΕΠΟ έγινε κιτρινόμαυρη, oi Έλληνες διαιτητές είναι με την ΑΕΚ και άλλες τέτοιες ανοησίες δεν αρμόζουν στο σήμερα. Και δεν υπάρχει αντίδραση από την ΠΑΕ. Πάρτε ένα ένα τα φετινά παιχνίδια της ΑΕΚ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Σε κάθε παιχνίδι υπάρχει και μία φάση εις βάρος της ΑΕΚ.

Από αυτό εδώ το μετερίζι, το AEK24HOURS γράψαμε πως ο Καραντώνης που έδωσε το ανύπαρκτο πέναλτι του Μήτογλου πάνω στον Περέα στα Γιάννενα ορίστηκε και στην Τρίπολη. Γράψαμε για τους φόβους μας και την επικινδυνότητα του ορισμού. Και ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ.

Στο πρώτο μπάσιμο του Αστέρα στην περιοχή μας, έδωσε πέναλτι. Τι άλλο θέλετε εκεί στην ΠΑΕ να αντιδράσετε; Δεν τα βλέπετε; Ή κάνετε πως δεν τα βλέπετε γιατί παίζονται άλλα συμφέροντα; Ξεκάθαρες απαντήσεις θέλουμε. Όχι μισόλογα.

Την Πέμπτη πάμε στη Νίκαια. Κόντρα στον μαχητικό Ιωνικό. Προσέξτε κι εκεί. Τα βλέπω περίεργα τα πράγματα…