AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ η ΚΑΕ ΑΕΚ

Το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ ενέκρινε και τυπικά την εισήγηση της επιτροπής αδειοδότησης του συνδέσμου και παρέπεμψε στην αθλητική δικαιοσύνη την ΚΑΕ ΑΕΚ και την ΚΑΕ Ηρακλής για παρατυπίες στην εκπλήρωση των όρων που πρέπει να έχουν στους φακέλους τους.

Το θέμα έχει να κάνει με τον δεύτερο έλεγχο της επιτροπής που έχει συστήσει φέτος ο ΕΣΑΚΕ, για να προ – αδειοδοτεί τις ΚΑΕ και να στέλνει μετά τους φακέλους στην ΕΕΑ. Αυτή η επιτροπή μετά τις πρώτες αποφάσεις της πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, συνεδριάζει κι άλλες φορές μέσα στη σεζόν, με τη δεύτερη να είναι στα μέσα Δεκεμβρίου.

Η ΑΕΚ δεν έχει «εξυπηρετήσει» τρεις περιπτώσεις διακανονισμών ως προς τη δεύτερη δόση τους, άρα απειλείται με αφαίρεση τριών βαθμών, έναν για κάθε περίπτωση. Σήμερα υπήρξε η πληροφορία ότι έλυσε το ένα πρόβλημα, αλλά η υπόθεση δεν έχει φτάσει επικυρωμένη στον ΕΣΑΚΕ που έστειλε το φάκελο στη δικαιοσύνη.

Ο δικαστής ή, η δικαστής αφού υπάρχουν ένας άνδρας και μία γυναίκα που ασχολούνται με τον ΕΣΑΚΕ, έχει τρεις ημέρες από τότε που θα πάρει στα χέρια του την υπόθεση να βγάλει απόφαση. Και οι ελεγχόμενοι, έχουν άλλες 15 μετά να διορθώσουν το σφάλμα αν προλάβουν και να σβήσουν την όποια ποινή, αλλιώς αυτή είναι οριστική.