ΣΚΕΨΕΙΣ

Πάμε να πάρουμε την Τριπολιτσά με τον Έλληνα Κλοπ

Γεια χαραντάν σε όλους τους Ενωσίτες, τις Ενωσίτισσες και τα Ενωσιτόπουλα απανταχού της γης. Πέρασαν περίπου τρεις μήνες από την τελευταία φορά που τα είπαμε από αυτό εδώ το μετερίζι. Καλοκαίρι είχαμε. Ήρθε ο χειμώνας. Σαν να μην άλλαξε τίποτα βρε παιδί μου. Τα ίδια σκατά ήμασταν, τα ίδια σκατά είμαστε! Η ζωή τρέχει και μαζί της τρέχουμε κι εμείς με όλες τις εξελίξεις.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΙΑΣ

Η δική μας ΑΕΚ αγκομαχάει να κρατηθεί στη 2η θέση με τον Έλληνα Κλοπ, Αργύρη Γιαννίκη να είναι αναγκασμένος να παίξει αυτό το 4-2-3-1, άντε βαριά το 4-3-3 διότι αυτούς τους παίκτες έχει, αυτούς πρέπει να τους τοποθετήσει μέσα στο γήπεδο.

Πολλά και διάφορά έγιναν αυτό το τρίμηνο. Μην γυρίσουμε το χρόνο όμως πίσω. Ας πάμε στα τελευταία. Τα φρέσκα κουλούρια με τελευταίο το ματσάκιον της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό του Βαρδή Βαρδινογιάννη (αυτός είναι ακόμα στην ομάδα, για τους άλλους που νομίζουν ότι διοικεί ο Αλαφούζος ας γυρίσουν πλευρό). Από που να το πιάσει και από που να το αφήσει. Μου έσπασαν τα νεύρα. Μπήκε γρήγορα το γκολ του Πολωνού κι εκεί που είπα θα τους πατήσουμε… κάτσαμε σαν τις κότες για να γεννήσουμε κανένα αυγό. Μάπα το καρπούζι. Όχι τίποτα άλλο. Δώσαμε και το δικαίωμα στον… Βανδή να βγει και να μας πει ότι η ΑΕΚ ήταν τυχερή. Κατάντια!

Τώρα πρέπει να πάρουμε την Τριπολιτσά. Τα παλικάρια του Έλληνα Κλοπ θα πρέπει να ανταποκριθούν και να φύγουν με το διπλό. Άλλο αποτέλεσμα είναι αποτυχία. Μόνο νίκη απέναντι σε μια ομάδα αρκετά δουλεμένη, μαχητική και με έναν καράφλα κόουτς που ξέρει να δουλεύει. Για τον Ράσταβατς μιλάω ντε για όσους μπερδευτήκατε.

Πέραν από το αθλητικό του όλου θέματος, αυτό που κέντρισε τις τελευταίες μέρες το ενδιαφέρον είναι η μπούκα της… κυράτσας Σάσας στην παράσταση του Χριστόφορου. Πήγε λέει να διαμαρτυρηθεί για την Μάνδρα Αττικής. Μόνο που η ίδια θίχτηκε για το αφεντικούλη της. Τον στιχουργό των επιτυχιών της Νατάσας. Πολύ ωραίο το χειρίστηκε ο Χριστόφορος το τρελοΑΕΚτσάκι. Πολύ ωραία της τα είπε και μέσω του Zaraleaks TV. Τέτοιες… διασταυρώσεις μεταξύ σκύλου, γάτας και ξεσκονόπανου, τέτοια αντιμετώπιση θέλουν.

Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα. Βλέπετε οι δουλειές έρχονται η μία μετά την άλλη. Δυο χέρια έχω ο άνθρωπος. Τι να προκάμω;

***Με αγάπη απ’ το ποδόσφαιρο του πεζοδρομίου, της αλάνας, των τσιμέντων. Μάκια!!!