AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιαννίκης: Δουλειά μας είναι να κερδίσουμε τον Ιωνικό

Την προσπάθεια για την κατάκτηση της 1ης θέσης ζήτησε να συνεχίσουν οι παίκτες του ο Αργύρης Γιαννίκης. Ο 41χρονος προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για το παιχνίδι τη Νίκαια επί του Ιωνικού, αλλά και το -8 από την κορυφή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV για:

-το 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη: «Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Το συγκεκριμένο ήταν ένα ματς ειδικών συνθηκών. Το αναλύσαμε εσωτερικά, αλλά χωρίς να κάνουμε τεράστια ανάλυση γιατί οι μέρες είναι λίγες κι έχουμε μπροστά μας το ματς της Πέμπτης».

-τη διαφορά των 8 βαθμών από τον Ολυμπιακό: «Η βαθμολογία, έχω πει ξανά, ότι μετρά τελευταία αγωνιστική. Δουλειά μας είναι να είμαστε προετοιμασμένοι για να κερδίσουμε το δύσκολο ματς με τον Ιωνικό. Αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα σίγουρα ήμασταν απογοητευμένοι, αλλά στις προπονήσεις βλέπω πείσμα, βλέπω ένταση, βλέπω όρεξη για δουλειά. Πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο να αφήσουμε πίσω μας το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για να κερδίσουμε αυτό με τον Ιωνικό».

-το ματς της ΑΕΚ με τον Ιωνικό στη Νίκαια: «Ο Ιωνικός έχει κερδίσει εντός έδρας τον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Είναι καλός στην έδρα του και βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, που θα πρέπει να το χειριστούμε σωστά».