AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έλειψε το γκολ στην ΑΕΚ Β και έμεινε στο 0-0 στη Ζάκυνθο

Η ΑΕΚ Β έμεινε στο 0-0 με τη Ζάκυνθο, στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου.

Οι κιτρινόμαυροι (που έπαιξαν χωρίς τους Μιτάι-Σαμπανάτζοβιτς) είχαν την υπεροχή από το πρώτο ημίχρονο, όταν και άγγιξαν το γκολ με πλασέ του Γιούση που σταμάτησε στο δοκάρι. Η Ένωση βρέθηκε ξανά μια ανάσα από το προβάδισμα στο δεύτερο ημίχρονο (με κοντινό πλασέ του Γιούση στην εξωτερική πλευρά των διχτύων και ψηλοκρεμαστό πλασέ του Γκαρσία που έβγαλε προ της γραμμής ο Καλλιβωκάς).

Κι αφού ο τερματοφύλακας της Ζακύνθου υπήρξε καθοριστικός και στο τελευταίο δεκάλεπτο -όταν εντάθηκε η πίεση της ΑΕΚ Β και χρειάστηκε να επέμβει σε κοντινό σουτ του Κοσίδη- ήρθε αναπόφευκτα η λευκή ισοπαλία.

Κάτι που δεν επιτρέπει στους παίκτες του Οφρυδόπουλου να διατηρούν το πλεονέκτημα για την πρώτη θέση, αλλά τους διατήρησε αήττητους (και με παθητικό ενός μόλις γκολ).

ΑΠΣ Ζάκυνθος (Δημήτρης Νόλης): Πατσιογιώργος, Καλλιβωκάς, Κούνια, Κολεύρης, Ματέους (59′ Σολ), Σούρμπης, Ντάσης, Κοναγκάγια, Τελλέν (87′ Παναγιωτόπουλος), Μαρίνος Κ. , Εντουάρντο (90′ Καψάσκης)

AEK B (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Κάτσικας, Πάρρας, Μουστακόπουλος, Ρουκουνάκης (61’ Κοσίδης), Τζούντα Γκαρσία, Γιούσης (71’ Αμούρ), Χριστόπουλος Ευθ. (46′ Γερολέμου), Ιατρούδης