AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βλέπει Τσιφτσή η ΑΕΚ

Το χειρουργείο που αναμένεται να κάνει ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς με το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος δημιουργεί πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα. Για το λόγο αυτό η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Αντώνη Τσιφτσή.

Ο 22χρονος πορτιέρο του Αστέρα Τρίπολης είναι πολύ ψηλά στις προτεραιότητες της ΑΕΚ αυτή την περίοδο και δεν θα πρέπει να προκαλέσει έκπληξη ακόμη κι αν γίνει κίνηση τον Γενάρη για την απόκτηση του.

Ο ύψους 1,91 Έλληνας γκολκίπερ που κατάγεται από τα Γιαννιτσά, είναι «προϊόν» των τημμάτων υποδομής του Αστέρα Τρίπολης. Πήρε το “βάφτισμα” πέρσι ως αλλαγή στη θέση του Παπαδόπουλου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακο στις 6 Ιανουαρίου. Κράτησε τη θέση για 13 ματς στο πρωτάθλημα, ενώ μετά τον Ολυμπιακό σημείωσε ένα σερί τεσσάρων αγώνων, όλων νικηφόρων για την ομάδα του Ράσταβατς, στα οποία κράτησε ανέπαφη την εστία του, ενώ σε επτά σερί ματς συνολικά, μέχρι το 2-2 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, δέχθηκε μόλις 1 γκολ.

Πήρε ξανά τη θέση του βασικού από το ματς με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη φέτος, στις 16 Οκτώβρη, όπου ο Αστέρας έκανε τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κι από τότε κρατάει πάλι την θέση.