AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρελάθηκε ο Μονεμβασιώτης! Έβαλε τα εισιτήρια από 25 ευρώ στο Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης γνωστοποίησε τις θύρες που θα είναι ανοιχτές στο σαββατιάτικο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ, αλλά και τις τιμές των εισιτηρίων που είναι αρκετά τσουχτερές.

Όσοι, λοιπόν, θέλουν να πάρουν εισιτήριο για το ματς θα μπορούν να το κάνουν μέσω VIVA με τις  τιμές να ξεκινούν από 25 ευρώ για τις θύρες 8 και 10, ενώ στην 9 το κόστος ανέρχεται στα 30 ευρώ.

Η σχετική ενημέρωση για τα εισιτήρια που υπάρχει στη σελίδα της Viva:

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο δηλωθέν κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης, το ΑΜΚΑ, καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έγχαρτη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Οι μάχες των Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη συνεχίζονται με Σούπερ Ειδικά Στοιχήματα, 0% γκανιότα & Bet Builder! Όροι & προϋποθέσεις |21+

Βάσει των οδηγιών της Γ.Γ.Α. και το πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων της Super League, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η διάθεση εισιτηρίων την ημέρα του αγώνα από το γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας».

Την ημέρα του αγώνα αγορά η διάθεση εισιτηρίων θα γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr.