Πετρόπουλος: Να διαχειριστούμε καλύτερα τις απουσίες

Το θετικό αποτέλεσμα είναι στο μυαλό όλων στην ΑΕΚ στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι κιτρινόμαυροι αντιμετωπίζουν σημαντικές απουσίες κάτι που πρέπει να διαχειριστούν, όπως τόνισε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Ανδρέας Πετρόπουλος.

Αναλυτικά:

Τα πράγματα δεν κύλησαν, όπως θα θέλαμε την προηγούμενη αγωνιστική, όπου ηττηθήκαμε από τον Κολοσσό στην έδρα μας. Καταλαβαίνω πόσο στενάχωρο είναι όλοι αυτό για τον κόσμο μας.

Δυστυχώς, οι απουσίες που αντιμετωπίζουμε έχουν γκρεμίσει τις ισορροπίες που είχαμε ως σύνολο, και πρέπει να το διαχειριστούμε καλύτερα, καθώς ακολουθεί ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η αρχή γίνεται αύριο στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Γνωρίζουμε τι (θα) περιμένουμε στο αυριανό ματς.

Ο Παναθηναϊκός απαρτίζεται από ένα πολύ δυνατό σύνολο παικτών, οι οποίοι αν βρεθούν σε καλή μέρα μπορούν κερδίσουν τον οποιονδήποτε και θα χρειαστεί η απαιτούμενη σοβαρότητα ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις ενός τέτοιου αντιπάλου. Tους σεβόμαστε όλους, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν.

Δυστυχώς, από την πλευρά μου, δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου αύριο, καθώς ταλαιπωρούμαι από θλάση που αποκόμισα από το ματς με τον Κολοσσό, ωστόσο, ακολουθώ θεραπεία και ανυπομονώ να επιστρέψω.