AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Παππάς: Παίξαμε έξυπνα και νικήσαμε

Η ΑΕΚ φέρθηκε έξυπνα στο Λαύριο, σημειώνοντας μια μεγάλη νίκη στο Λαύριο. Ο Νίκος Παππάς μίλησε για το διπλό της Βασίλισσας αλλά και για το σοβαρό πρόβλημα υγεία του Στέφαν Γέλοβατς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του άσο της Ένωσης στην ΕΡΤ: 

«Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι. Φερθήκαμε έξυπνα και ώριμα, πήραμε τις σωστές αποφάσεις και φθάσαμε στη νίκη. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξεκουραζόμαστε. Έχουμε κάνει πολλές ήττες, χρειαζόμαστε νίκες. Δεν είμαι σε κατάσταση να παίζω 36 λεπτά, αλλά είμαι έμπειρος, ξέρω να προφυλαχθώ και αφού το αποτέλεσμα είναι θετικό, όλα καλά. Όταν είσαι εύστοχος στην αρχή χτίζεις ψυχολογία. Έχουμε έμπειρα παιδιά, οπότε κάποια πράγματα μπαίνουν στον αυτόματο. Παίζουμε με την εμπειρία μας, με την γνώση μας, είναι δύσκολο να μας αντιμετωπίσουν.

Το περιστατικό με τον Γέλοβατς δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι μία αγκαλιά στην οικογένειά του, ένα χτύπημα στην πλάτη. Τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση και τον περιμένουμε με ανυπομονησία. Μετά από τρία χειρουργεία έχω την ίδια αποτελεσματικότητα. Για να αντέξουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό, θέλουμε περισσότερα άτομα να μπορούν να ανταπεξέλθουν στο ροτέισον».