AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Με τον Ιωνικό Ν.Φ. για το δίποντο

Η ανδρική ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ το Σάββατο (27/11, 19:30) κοντράρεται με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας στο «Γ. Κασιμάτης» για την 9η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Handball Premier.

Οι «κιτρινόμαυροι» που είναι αήττητοι στο εφετινό πρωτάθλημα, θέλουν μόνο το δίποντο απέναντι στην ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας παρά τις σημαντικές απουσίες που έχουν.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Παπαδιονυσίου, Καλόμοιρο, Πλάθα, Άντζελιτς, Μπριάτκα, Μόγια, Μπεντζιλαλί, Τζηρά, Αραμπατζή, Δικαιούλια, Στάθη, Ζαρίκο, Μπουκοβίνα, Μπεριά, Κοτσιώνη και Ηλιόπουλο.

Ο Δημήτρης Τζηράς μιλώντας στο aek.gr, σχολίασε: «Μετά το ταξίδι μας και τη μεγάλη προσπάθεια στην Λισαβόνα, επιστρέφουμε στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Αντιμετωπίζουμε τον Ιωνικό, μία καλή ομάδα με δεμένο σύνολο. Εμείς δεν αλλάζουμε φιλοσοφία και τακτική. Θέλουμε τη νίκη και το δίποντο, με καλή εμφάνιση, και αυτό θα διεκδικήσουμε από την αρχή».

Όσον αφορά την προϊστορία των αγώνων, με βάση την επίσημη στατιστική του Συλλόγου, ΑΕΚ και Ιωνικός έχουν τεθεί αντιμέτωποι 15 φορές όλα αυτά τα χρόνια. Η ΑΕΚ μετρά 12 νίκες, ο Ιωνικός 2, ενώ 1 αγώνας έληξε δίχως νικητή. Στα γκολ, η ΑΕΚ έχει σημειώσει 443 γκολ (201 εντός έδρας), ενώ ο Ιωνικός 356 (160 εκτός έδρας).