AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Επέστρεψε με διπλό στις νίκες η ομάδα πόλο της ΑΕΚ

Την επιστροφή στις νίκες για τον Α’ Όμιλο της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Ανδρών πανηγύρισε ΑΕΚ καθώς νίκησε 12-6 τον ΑΝΟΓ στο κολυμβητήριο «Αντώνης Δημητρόπουλος», για την 5η αγωνιστική.

Η «Ένωση» μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο και πλέον έχεις τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες και με 12 βαθμούς ισοβαθμεί με τον 2ο της βαθμολογίας Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ομάδα του Μάζη (που δεν ήταν στον πάγκο λόγω τιμωρίας) ήταν η απόλυτη κυρίαρχος από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Η ΑΕΚ από το πρώτο δεκάλεπτο έδειξε το τι θα επακολουθήσει. Κατάφερε να προηγηθεί με 1-2 ενώ στο β’ δεκάλεπτο ήταν ακόμα καλύτερη. Πέτυχε άλλα τρία τέρματα και πήρε διαφορά 4 γκολ.  Στο γ’ δεκάλεπτο δεν άφησε το πόδι της από το γκάζι. Έκανε το 3-9 και παρότι πίεσε προς το τέλος ο ΑΝΟΓ η διαφορά δεν έπεσε με αποτέλεσμα η «Ένωση» να νικήσει 6-12.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΑΕΚ 6-12

Οκτάλεπτα: 1-2, 0-3, 2-4, 3-3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Μαυρωτάς Λ., Δήμου Π. 1, Χατζηκυριακάκης, Δουρίδας, Γιαννόπουλος 1, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου 1, Φωτόπουλος, Μπρίκιτς, Μιγιούσκοβιτς 2, Ηλιόπουλος, Μπελέσης, Πούρος 1.

ΑΕΚ (Πέτρος Δεβερίκος): Φλέγκας, Καζάζης 1, Παπούκας 2, Κρουγιέστοβατς 3, Βούκσεβιτς 1, Δίπλαρος 1, Τσιστράκης 1, Τσαταλιός, Παπάκος 1, Στελλάτος, Ηλιόπουλος 2, Μανιουδάκης, Κορύζης, Μαυρωτάς Άρ, Ζώρζος.