AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Δημητρούλιας: Περήφανος για τους παίκτες μου, έχουμε καταφέρει πολλά

Στην κακή αμυντική λειτουργία στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, στη συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση με την Πέλιστερ.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στην Πέλιστερ για το παιχνίδι που έκανε. Προσπαθουσαμε συνεχώς να βρούμε λύσεις, αλλά η Πέλιστερ είχε τις απαντήσεις. Εμείς ξεκινήσαμε με λάθη, ξέραμε όμως πως να παίξουμε, αλλά η αντίπαλος μας έβρισκε συνεχώς τους τρόπους να σκοράρει. Δεχτήκαμε περισσότερα τέρματα από όσα δεχόμαστε συνήθως. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, μαχόμαστε, έχουμε καταφέρει πολλά και θα συνεχίσουμε για να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες του κλαμπ. Ο τραυματισμός του Μόγια είναι στον μηρό. Τον στερηθήκαμε σήμερα, αλλά νομίζω ότι δεν θα μείνει έξω περισσότερο από μια εβδομάδα».

Για την κακή μέρα του Πλάθα, απάντησε: «Πράγματι έκανε ένα κακό παιχνίδι, αλλά είναι ένας αθλητής στον οποίο προσαρμόζουν οι αντίπαλοι το πλάνο τους. Το πρόβλημα δεν ήταν ότι ο Πλάθα ήταν όντως νευρικός, αλλά το ότι στην άμυνα, δεχτηκαμε αρκετά γκολ, κάτι που δεν το συνηθίζουμε».