ΟΠΑΔΟΙ

Ανακοίνωση του Patissia Club για ιδιοκτήτη μικρομεσαίας ομάδας της Θεσσαλονίκης, για κοντό καταστροφέα της ΑΕΚ, αλλά και αυτών που ενοχλήθηκαν για ένα πανό

Επειδή ακούσαμε πολλά και μάθαμε περισσότερα, θα πούμε δυο λόγια προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Κάποιοι “ενοχλήθηκαν” από την ανάρτηση ενός υβριστικού προς το παράρτημα του γαύρου πανό, καθώς θεώρησαν πως εμπόδιζε τη θέαση του αγώνα. Η “αγανάκτησή” τους ήταν τόση μάλιστα, ώστε να αρχίσουν να βρίζουν χυδαία αλλά και να πετάνε αντικείμενα προς τη μεριά των οπαδών που είχαν αναρτήσει το πανό.

Κάποιοι από εσάς μάλλον ξέχασαν ότι βρίσκονται σε θύρα οργανωμένων οπαδών, και όχι στα VIP του ΟΑΚΑ. (Αυτό το θυμάστε μόνο όταν έρχεστε και παρακαλάτε για φθηνά εισιτήρια και διαρκείας.) Κάποιοι άλλοι αγνόησαν το γεγονός πως δεν βρίσκονται στο καναπέ του σπιτιού τους πίσω από τον υπολογιστή τους και οι βρισιές που με τόση ευκολία έχουν συνηθίσει εκ του ασφαλούς – ως γνήσιοι νεοέλληνες- να εκτοξεύουν έχουν άμεσους παραλήπτες! Άμεση λοιπόν, ως έπρεπε, ήταν και η απάντηση που έλαβαν. Όταν σπέρνεις ανέμους θερίζεις θύελλες!

υ.γ. Όσο για τη κόλαση της Φιλαδέλφειας που προμηνύεται, να θυμάστε ότι σε αυτή θέση θα έχουν οι οπαδοί του πεζοδρομίου και όχι οι φίλαθλοι των επιστολών (Ναι, τα μάθαμε) και του λάπτοπ.

υ.γ.2 Γνωστέ οπαδέ του ολυμπιακού, καρπαζοεισπράκτορα, ιδιοκτήτη μικρομεσαίας ομάδας της Θεσσαλονίκης με ιδιαίτερο γούστο στα στενά παντελόνια, η γραφικότητα και η κλαψομ### σου τείνουν να ξεπεράσουν γνωστό μποτοξάκια ποινικολόγο χαμηλού αναστήματος, που με πάθος σε υπερασπίζεται στο κανάλι του αφεντικού σας. Απλά να θυμάστε αμφότεροι: η ΑΕΚ όπου σας βρίσκει θα σας π@@@.

υ.γ. 3 Ρε κοντέ, καταστροφέα της ΑΕΚ , ρουφιάνε, αποτυχημένε, το κόμπλεξ σου απέναντι στη τωρινή διοίκηση, και στα όσα έχει καταφέρει, τα οποία εσύ ούτε να τα προσεγγίσεις δεν μπόρεσες, δεν κρύβεται. Μαζέψου και απόλαυσε την πρωταθληματική ΑΕΚ και το ναό της τουμπεκιασμένος κι από απόσταση ασφαλείας, ή μετακόμισε προς Θεσσαλονίκη μεριά.

PATISSIA CLUB 1989 DEATH ZONE