AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να γυρίσει τον διακόπτη με νίκη στο Αγρίνιο (16:00) η ΑΕΚ

Η ήττα στην Τούμπα έφερε αναταραχή στις τάξεις της ΑΕΚ. Αυτομάτως το σημερινό (16:00, Cosmoste Sport 1) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο έχει μόνο ένα αποτέλεσμα για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Αυτό της νίκης.

Όλες αυτές τις μέρες, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές δούλεψαν τόσο στο κομμάτι της ψυχολογίας όσο και στην τακτική προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στο σημερινό ματς.

«Εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος. Πιστεύω στους παίκτες μου. Με ευχαριστεί που τα παιδιά δίνουν τα πάντα», ήταν τα λόγια του Μιλόγεβιτς, θέλοντας να δείξει την εμπιστοσύνη που έχει στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Σέρβος τεχνικός, για το ματς με τον Παναιτωλικό, θα έχει κανονικά στη διάθεση του τον Γιώργο Τζαβέλλα που προπονήθηκε με την ομάδα τις δύο τελευταίες ημέρες και έδειξε πως ξεπέρασε το μικροπρόβλημα που αντιμετώπισε, ενώ σε σχέση με την Τούμπα, υπάρχει η επιστροφή του Πέτρου Μάνταλου, που θα ξεκινήσει και στη βασική ενδεκάδα. Αντίθετα, εκτός είναι ο Άμραμπατ που δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση του και θα γυρίσει μετά τη διακοπή αλλά και ο Γαλανόπουλος που θα κάνει χειρουργείο στον αστράγαλο για να αποκαταστήσει μια και καλή το πρόβλημα.

Σύμφωνα με όσα έχει δοκιμάσει ο Μιλόγεβιτς στις προπονήσεις, ένας πιθανός σχηματισμός είναι το 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Στάνκοβιτς, οι Βράνιες-Τζαβέλλας θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ο Μισελέν θα είναι δεξιά, ο Μοχαμάντι αριστερά, ο Λε Ταλέκ κόφτης, δίπλα του ένας εκ των Σιμόες ή Σιμάνσκι (ο Πολωνός αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα και ίσως αν δεν είναι στο 100%, να μείνει στον πάγκο), ο Μάνταλος σε έναν πιο οργανωτικό ρόλο και σαν εσωτερικός χαφ, με τον Τσούμπερ αριστερά, τον Γκαρσία δεξιά και τον Αραούχο στην κορυφή.