AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ξεκίνημα στη Φλώρινα για τις Γυναίκες

Στη Φλώρινα ταξιδεύει η γυναικεία ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της ΑΕΚ από όπου ξεκινάει το φετινό Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας το διήμερο 09-10/10.

Η ΑΕΚ μετά την περσινή της παρθενική παρουσία στην κορυφαία κατηγορία, η οποία διακόπηκε λόγω της πανδημίας, στοχεύει για ακόμα μία χρονιά ψηλά, έχοντας ενισχυθεί με την προσθήκη της Ιωάννας Γερασιμάτου, ενώ οι Γεωργία Ζαβιτσάνου, Μαρία Τσαπτσίνου και Ρόζα Χοβσεπιάν παρέμειναν στο δυναμικό της ομάδας.

Η «Ένωση» το Σάββατο (09/10, 17:00) αντιμετωπίζει τον ΑΣ Πέρα στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, ενώ την Κυριακή (10/10, 09:00) κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας.

Η Ιωάννα Γερασιμάτου δήλωσε στο aek.gr: «Ξεκινάμε τη φετινή σεζόν αύριο στην Α1 Εθνική Κατηγορία και εγώ όπως και τα υπόλοιπα κορίτσια της ομάδας θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όλα τα άτομα από τα οποία αποτελείται η ΑΕΚ με καλωσόρισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ανυπομονώ να ξεκινήσει η φετινή σεζόν με πολλες επιτυχίες και εκπλήξεις. Προσωπικά, είμαι πανευτυχής για τη φετινή μου μεταγραφή και την ένταξη μου στην οικογένεια και την ομάδα της ΑΕΚ. Είμαι μέλος της εθνικής ομάδας, προπονουμαι καθημερινά αρκετές ώρες την ημέρα για προσωπική μου βελτίωση, αλλά και για να φέρω τα καλύτερα αποτελέσματα στην ομαδα μου στη Γαλλία, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της ΑΕΚ. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη για την ένταξη μου σε αυτή την υπεροχη ομάδα και ανυπομονώ για τις πρώτες μας επιτυχίες».