AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Δεν τα κατάφεραν οι γυναίκες της ΑΕΚ στη Βούλα

Με 3-0 σετ ηττήθηκε η ΑΕΚ από τη Θέτιδα Βούλας εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική της Volley League Γυναικών. Η «Ένωση» δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, πραγματοποίησε μία κακή εμφάνιση και γνώρισε την πρώτη της ήττα στη φετινή σεζόν.

Στο πρώτο σετ, οι γπηεδούχοι προηγήθηκαν με 4-1 και 6-2. Oι «κιτρινόμαυρες» αντέδρασαν και μείωσαν σε 7-6, όμως από εκείνο το σημείο και έπειτα, δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της ομάδας της Βούλας. Τα λάθη στην υποδοχή και οι κακές επιλογές στην επίθεση έδωσαν «αέρα» 6 πόντων στην Θέτιδα (18-12), που τελικά έφτασε στο 1-0 με 25-17.

Ντέρμπι για γερά νεύρα ήταν το δεύτερο σετ. Η ΑΕΚ βελτίωσε αισθητά την υποδοχή της και πίεσε ιδιαίτερα στο σερβίς. Οι δύο ομάδες βάδιζαν χέρι-χέρι στο φινάλε του σετ, με την ομάδα της Βούλας να εκμεταλλεύεται λάθη σε επιθέσεις της ΑΕΚ και να κατακτά το σετ με 25-23.

Όμοια ήταν η εικόνα και στο τρίτο σετ. Η ΑΕΚ πίεζε στο σερβίς, όμως ορισμένα λάθη στον πρώτο χρόνο και στο τελείωμα των φάσεων, δεν της έδινε το πάνω χέρι. Η ομάδα της Βούλας στάθηκε πιο τυχερή στις τελευταίες φάσεις και κατέκτησε το σετ και τη νίκη με 27-25 και 3-0 αντίστοιχα.

Θέτις Βούλας – ΑΕΚ 3-0
Τα σετ
: 25-17, 25-23, 27-25.