Δέδας: Δεν μου άρεσε όπως παίξαμε

Απογοητευμένος από την εικόνα της ΑΕΚ που έφερε την ήττα απέναντι στην Τρεβίζο εμφανίστηκε ο Στέφανος Δέδας.

Ο κόουτς της Βασίλισσας είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια στην Τρεβίζο για τη νίκη. Παίξαμε με έναν τρόπο που δεν μου άρεσε και με αρκετά προβλήματα, όπως του Κολόμ, που ήταν στο νοσοκομείο και μου έστειλε μήνυμα ότι θα παίξει. Και του είπα εντάξει. Αλλά, δεν είμαι εδώ για να κλάψω. Πέρασα την ίδια κατάσταση και πέρυσι στη Χολόν.

Χάσαμε 25 πόντους εντός έδρας από τη Μινσκ, αλλά είχα τα ίδια προβλήματα. Αλλά, έχουμε χαρακτήρα και θα παλέψουμε και υπόσχομαι ότι θα είμαστε σίγουρα στον επόμενο γύρο. Η ομάδα θα είναι στο σωστό επίπεδο πολύ σύντομα. Σήμερα για παράδειγμα, βάλαμε τον Πετρόπουλο να βοηθήσει στη δεύτερη περίοδο και δέχτηκε ένα αντιαθλητικό φάουλ και μία τεχνική ποινή.

Είναι δύσκολο να κοουτσάρεις την ομάδας τις τελευταίες μέρες. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια τρικ, όπως τον Μαυροειδή στο “4” και τον Φιλιππάκο να παίζει στην ουσία σε δύο θέσεις σε κάτι σαν μπάσκετ στην προπόνηση. Αλλά είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα είμαστε στο κατάλληλο επίπεδο».

Για τα προβλήματα της ομάδας: «Ο Φλιώνης κάνει τεστ. Έχει βγει αρνητικό, αλλά θέλουμε ένα ακόμα. Είναι το θέμα με το πρωτόκολλο. Ο Ανγκόλα δοκίμασε χθες και νιώθει καλύτερα και θα προσπαθήσουμε να τον έχουμε με τον Άρη. Αλλά, δεν είναι σίγουρο. Και οι δύο είναι ερωτηματικό ακόμα. Αλλά, πιστεύω ότι, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα παίξουν στον Άρη, να πάρουμε τη νίκη και μετά έχουμε μία βδομάδα μπροστά μας για τον Ιωνικό, ώστε να προπονηθούμε όλοι μαζί και να γνωριστούν και οι παίκτες.

Αλλά, επειδή έχω πολλά χρόνια σε ομάδες που δεν έχουν το μεγάλο μπάτζετ το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται χρόνο, δεν έχω κάνει ούτε μία προπόνηση με όλο το ρόστερ μου. Αλλά, το είπα και πριν ότι η ομάδα θα γίνει καλή και είμαι και ήρεμος και σίγουρος ακόμα κι αν φαίνεται τώρα ότι η ΑΕΚ δεν παίζει καλό μπάσκετ. Έχω εμπιστοσύνη και στον εαυτό μου και στους παίκτες μου και, όταν θα είμαστε όλοι μαζί, θα είμαστε καλύτεροι».