ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Υπόθεση Σεμέδο: Ελεύθερος με εγγύηση 5.000 ευρώ ο Νιγηριανός μάνατζερ

Ελεύθερος με την καταβολή εγγυοδοσίας ύψους 5.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του αφέθηκε ο 40χρονος Νιγηριανός μάνατζερ.

Ο 40χρονος, που εμφανίζεται ως μάνατζερ καλλιτεχνών, αρνήθηκε πλήρως την κατηγορία που του αποδίδεται και φέρεται να ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε συναινετικά με την 17χρονη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι κατηγορήθηκε από την 17χρονη, επειδή έπεσε θύμα της «κόντρας» και της «αντιζηλίας» μεταξύ της καταγγέλλουσας και της φίλης της.

Μάλιστα, φέρεται να υποστήριξε πως όταν η παρέα έφτασε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή ο ίδιος, αφού έφαγαν, θέλησε να φύγει. «Μέσα στο αμάξι τα κορίτσια έβγαζαν φωτογραφίες και story στο instagram. Όταν φτάσαμε στο σπίτι, έβαλαν μουσική, χόρευαν και ο Σεμέδο μαγείρεψε φαγητό για να φάμε. Αμέσως μετά το φαγητό, έφυγε ένας ακόμη φίλος που ήταν μαζί μας, ενώ ήθελα να φύγω κι εγώ» φέρεται να λέει ο 40χρονος, συμπληρώνοντας ότι ζήτησε από τον Σεμέδο να του καλέσει ταξί.

Ωστόσο, κατά τα λεγόμενά του, η 17χρονη του ζήτησε να παραμείνει στο σπίτι για να της κάνει παρέα, με τον ποδοσφαιριστή να ακυρώνει τελικά το ταξί. Ο 40χρονος ισχυρίζεται ότι προχώρησε σε ερωτική συνεύρεση έχοντας την συναίνεση της 17χρονης, ενώ μετά την ολοκλήρωση της πράξης, εκείνος έκανε μπάνιο, την είδε να κοιμάται και αποχώρησε.

Πηγή: newsbomb.gr