AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Το… γύρισε το έργο ο Δρακόπουλος: Δεν είπα ότι κακώς πήρε η ΑΕΚ άδεια

Αλλαγή πλεύσης από τον Θοδωρή Δρακόπουλο. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής φαίνεται πως το ξανασκέφτηκε και σε νέες του δηλώσεις ξεκαθάρισε πως ουδέποτε είπε ότι κακώς δόθηκε η άδεια συμμετοχής στην ΑΕΚ από την ΕΕΑ, αλλά από την άλλη εξέφρασε το παράπονό του για τη μη χορήγηση στον «Γηραιό».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θόδωρος Δρακόπουλος στην ΕΡΤ3:

Για ποιο λόγο απορρίφθηκε ο φάκελος του Ηρακλή και για τις δυναμικές αντιδράσεις: «Δύο λόγους ανέφεραν που αφορούσαν τους δύο καλαθοσφαιριστές, τον Βεργίνη και τον Ζάρα. Η πρώτη υπόθεση αφορά μια προσφυγή του κ. Βεργίνη στην ΕEΟΔΑΚ, η οποία απορρίφθηκε ως αβάσιμη και έχουμε αθωωθεί. Το καταθέσαμε το χαρτί στην επιτροπή. Η υπόθεση του κ. Ζάρα, αφορά μια διαμάχη που έχουμε που θέλει να πληρωθεί όλο το συμβόλαιό του, πριν δύο χρόνια, όταν διακόπηκε το πρωτάθλημα λόγω κορωνοϊού, οπού τελικά σύμφωνα με το ειδικό δίκαιο, οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση αναγκαστεί να διακόψει την λειτουργία της, λόγω κυβερνητικής απόφασης, στην συγκεκριμένη περίπτωση λόγω κορωνοϊού, δεν υποχρεούται να πληρώσει κανέναν υπάλληλό της και εμείς έχουμε πληρώσει όλους τους παίκτες για τον χρόνο που έπαιξαν στο πρωτάθλημα. Ο κ. Ζάρας επιμένει να πάρει όλο το συμβόλαιο του, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία ειδική διαπόμπευση και βασίζεται στο γεγονός ότι η επιτροπή αποφάσισε να μην μας δώσει άδεια για αυτούς τους δύο λόγους».

Για την ΚΑΕ ΑΕΚ και αν θα ανασκευάσει τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα: «Δεν διάβασα την ανακοίνωση της ΑΕΚ, ούτε ξέρω κάτι. Αυτό που είπα για την ΑΕΚ είναι ότι πήραν με τόσα ban άδεια και δεν πήραμε εμείς. Δεν είπα ότι κακώς πήρε η ΑΕΚ άδεια, καλώς πήρε άδεια. Εμείς δεν έχουμε κανένα ban, δεν χρωστάμε σε κανέναν και δεν πήραμε άδεια. Τι κάνει η ΑΕΚ δεν με νοιάζει, δικαίωμα της να λέει ό,τι θέλει και καλώς πήρε άδεια η ΑΕΚ, γιατί είναι ένας καλός σύλλογος με καλή ομάδα και χρειάζεται στο πρωτάθλημα. Αλλά δεν μπορεί να παίρνουν κάποιοι άδεια με τόσα ban και εμείς να μην χρωστάμε σε κανέναν και να μην παίρνουμε».

Για τις αντιδράσεις ορισμένων παικτών που απείχαν από τους αγώνες: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, οι αντιδράσεις των παικτών οφείλονται σε άλλα γεγονότα, τα οποία δεν είναι οικονομικό θέμα. Δεν ανησυχώ καθόλου για το ζήτημα αυτό, Δευτέρα, Τρίτη θα έχει επιλυθεί το πρόβλημα, πιθανότατα η Επιτροπή δεν είδε τα χαρτιά είτε δεν το σκέφτηκε σωστά και πήρε αυτήν την απόφαση, βέβαια ακόμη δεν έχουμε καν καθαρογραμμένη την απόφαση».