ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Περιμένει τα νεότερα για Σκόνδρα η Λαμία

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι άνθρωποι της Λαμίας, αναφορικά με τα νέα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν στο περιθώριο της χθεσινής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Την ώρα που ο Άνταμ Τζανετόπουλος αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό και δεν αγωνίστηκε, κατά την διάρκεια του χθεσινού ματς, δύο ακόμα παίκτες αποκόμισαν προβλήματα. Ο Γιάννης Σκόνδρας και ο Φάνης Τζανδάρης. Και μπορεί για την περίπτωση του δεύτερου τα πράγματα να μην είναι τόσο σοβαρά, δεν ισχύει όμως το ίδιο και με τον Τρικαλινό μπακ.

Ο Σκόνδρας αντικαταστάθηκε λίγο πριν το ημίχρονο, καθώς αδυνατούσε να συνεχίσει λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε σήμερα θα δείξουν την σοβαρότητα της κατάστασης, ωστόσο οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τράβηγμα.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε ο ΠΑΣ Λαμία θα αναγκαστεί αν τον στερηθεί για ένα διάστημα δύο εβδομάδων. Δεδομένα είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο ματς με την ΑΕΚ την προσεχή Τετάρτη (22/9, 20:30) και από εκεί και πέρα θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το εντός με τον Παναιτωλικό την Κυριακή και το εκτός με τον Ιωνικό όπου ακολουθεί στις 3 Οκτωβρίου.

Μέχρι τότε εν τω μεταξύ, είναι πολύ πιθανό να έχει ενσωματωθεί πλήρως και ο Ντάνι Μπεχαράνο που έχασε όλη την φετινή προετοιμασία μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε τον Ιούλιο.

Πηγή: lamiaole.gr