AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο οπλοφόρος Σαββίδης πήρε έβδομη αναβολή για τη γνωστή υπόθεση της Τούμπας και το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Έχει σπάει τα… κοντέρ των δικαστηρίων, καθώς λόγω απουσίας βασικών μαρτύρων η δίκη του Ιβάν Σαββίδη, που αφορά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας όταν ακυρώθηκε το γκολ του Βαρέλα, ως οφσάιντ, στον ποδοσφαιρικό αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, αναβλήθηκε για έβδομη φορά!

Η δίκη έχει αναβληθεί άλλες έξι φορές είτε λόγω παρελεύσεως του ωραρίου είτε λόγω κωλυμάτων των δικηγόρων ενώ, τον περασμένο Μάιο, η δικάσιμος αποσύρθηκε επειδή ίσχυαν περιοριστικά μέτρα για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού.

Σήμερα στο δικαστήριο εμφανίστηκε ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ Βασίλης Δημητριάδης, ενώ δεν προσήλθαν ο διαιτητής του επίδικου αγώνα Γιώργος Κομίνης, ο εκπρόσωπος της συνδρομητικής τηλεόρασης και κάποιοι από τους μάρτυρες-αστυνομικούς. Το δικαστήριο αποφάσισε να τιμωρηθούν με πρόστιμο ύψους 100 ευρώ ο κ. Κομίνης κι ένας αστυνομικός που ήταν αδικαιολογήτως απόντες, ενώ διέταξε τη βίαιη προσαγωγή τους για την επόμενη δικάσιμο, τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη κατηγορούνται 6 άτομα, μέλη της προσωπικής του φρουράς και ο πρώην τεχνικός διευθυντής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ Λούμπος Μίχελ. Οι παραπάνω είχαν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟΚ- ΑΕΚ, στις 11 Μαρτίου 2018.

Μάλιστα το αστείο της υπόθεσης είναι πως ο Σαββίδης επιδιώκει την άμεση δίκη του και έκδοση της απόφασης, προκειμένου να ξεμπερδεύει οριστικά από τη συγκεκριμένη υπόθεση που βαραίνει το ποινικό του μητρώο.