ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Παναγιώτης Δημητρίου μετά την παραίτηση Ζαγοράκη

Παρελθόν από την προεδρία της ΕΠΟ αποτελεί ο Θόδωρος Ζαγοράκης, ο οποίος αύριο θα ανακοινώσει και επίσημα την παραίτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που βγαίνουν από το περιβάλλον του Ζαγοράκη οι λόγοι που τον φέρνουν εκτός ΕΠΟ είναι αρκετοί. Τα όσα συμβαίνουν εντός της Ομοσπονδίας, τα όσα γίνονται στην Εθνική Ελλάδας αλλά φυσικά και πιο σημαντικό το -6 του Άρη, για το οποίο έκανε και προσωπική δήλωση για να εκφράσει την αντίθεσή του.

Ο Ζαγοράκης πήγε το πρωί της Τετάρτης στην ΕΠΟ και μετά από λίγο αποχώρησε για μια συνάντηση, όπως είπε στους συνεργάτες του. Η συνάντηση που είχε κανονίσει ήταν στο Μαξίμου με τον Γεραπετρίτη. Το μεσημέρι επέστρεψε στην ΕΠΟ, τους ανακοίνωσε ότι αποχωρεί, τους ευχαρίστησε, τους χαιρέτησε και έφυγε για Θεσσαλονίκη.

Η επόμενη μέρα φέρνει αλλαγή στην προεδρία της Ομοσπονδίας, με την προεδρία να αναλαμβάνει ο νυν αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου.

Ο Δημητρίου θα μείνει στην προεδρία μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν και σύμφωνα με το καταστατικό, εκλογές για νέο πρόεδρο γίνονται στην πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση. Αυτή είναι προγραμματισμένη για τον Ιούνιο του 2022.