ΣΚΕΨΕΙΣ

Μήτσο σου βγάζω το καπέλο

Γεια χαραντάν σε όλους τους Ενωσίτες, τις Ενωσίτισσες και τα Ενωσιτόπουλα απανταχού της γης. Έκανα τις βουτιές μου. Πλατσούρισα στα γαλαζοπράσινα νερά του κορινθιακού και γύρισα ηλιοκαμένος για να τα πούμε όλα. Δεν σας κρύβω πως πήγα και γήπεδο για να δω την ΑΕΚ με τον Ιωνικό.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΙΑΣ

Ένα ματς στο οποίο ο Μήτσος πρέπει να είχε ανάμεικτα συναισθήματα. Η νυν και η πρώην ομάδα. Κάτι σαν γκόμενες ένα πράγμα. Μπερδεμένος πρέπει να ήταν, αλλά ξεμπερδεύτηκε γρήγορα. Η ΑΕΚ κέρδισε με 3-0, ξεκίνησε με το δεξί και πάμε παρακάτω… Όπου παρακάτω μας περιμένει το ψηλό αγόρι ο δικηγόρος ντε, ο Μηνάς της καρδιάς μας, Λυσάνδρου.  Στο Ηράκλειο η ΑΕΚ δεν πρέπει να πιει την τσικουδιά που θα την ποτίσουν. Θα πρέπει να είναι ξεμέθυστη για να πάρει το τρίποντο και το αεροπλάνο της επιστροφής. «Πάμε στην Κρήτη, σκορπάμε φόβο τρομοκρατία» που λέει και το γνωστό σύνθημα.

Αλλού όμως θέλω να σταθώ. Στον Μήτσο της διοίκησης, στον οποίο θέλω να του βγάλω το καπέλο ανεξαρτήτου αποτελέσματος και θεάματος που θα δούμε. Υποσχέθηκε μεταγραφές και τις έκανε. Άλλαξε σχεδόν όλη την ομάδα. Έβαλε το χέρι στην τσέπη και έφερε ποδοσφαιριστές τύπου Τσούμπερ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, ακόμα και τον τερματοφύλακα Στάνκοβιτς θα πω. Το χρέος του το έκανε.

Αυτός που πλέον αναλαμβάνει το βάρος να φτιάξει και να δημιουργήσει είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Αυτός θα πρέπει να ρίξει όλα τα υλικά στην κατσαρόλα και να ανακατέψει ώστε να φτιάξει μια όμορφη… σάλτσα για τον κόσμο της ΑΕΚ. Το «ΑΕΚ γερά πρωτάθλημα ξανά» δεν ακούστηκε τυχαία από το πέταλο και μετά από το υπόλοιπο γήπεδο!

Θα σταματήσω εδώ. Δεν θα πάω παρακάτω. Είναι ακόμα νωρίς. Ελπίζω όμως να δούμε την μπαλίτσα να κυλάει ωραία στο χόρτο και να μπαίνει στο… μπακλαβαδωτό (δίχτυα).

Αυτά λοιπόν φιλαράκια μου. Τα λέμε μετά το ματς της Κρήτης…

***Με αγάπη απ’ το ποδόσφαιρο του πεζοδρομίου, της αλάνας, των τσιμέντων. Μάκια!!!