AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Η ΑΕΚ νίκησε τον Ιωνικό σε φιλικό προετοιμασίας

Τη νίκη (26-30) πήρε η ΑΕΚ στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ιωνικός αν και μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι (6-4), δεν κράτησε το προβάδισμά του. Η «Ένωση» με ένα σερί 0-4 ανέτρεψε το σκορ στο ημίωρο του ημιχρόνου, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο το 8-6. Όμως ο Ιωνικός τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, πήρε εκ νέου το προβάδισμα (12-11). Ωστόσο, η ΑΕΚ με ένα νέο σερί (0-3) βρέθηκε να νικάει (12-14) με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά και μάλιστα αύξησε τη διαφορά στα 4 γκολ (16-20), ενώ στο δεκάλεπτο νικούσε 18-24. Παρά την πίεση του Ιωνικού, οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια δεν έχασαν το προβάδισμά τους. Έτσι επικράτησαν 26-30 του Ιωνικού.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Χρήστος Κεδέρης επέστρεψε στη δράση αφού ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που είχε αποκομίσει από το παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου (04/09) κόντρα στην Ανόρθωση για το 2ο διεθνές τουρνουά «Α. Παπασταμάτης».

Ιωνικός – ΑΕΚ 26-30

ΙΩΝΙΚΟΣ (Γιάννης Αρβανίτης): Συγγάρης, Μπραουδάκης, Αϊβαλιώτης (6), Λιόλιος (5), Μαντζόπουλος (5), Μπούζος (1), Λόλας (3), Χελιώτης, Βασιλείου, Χαντέλης (1), Καραμασιώτης (5), Κιαρτζίδης.

ΑΕΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Άντζελιτς, Μόγια (4), Τζηράς (1), Κοτσιώνης, Παπαδιονυσίου (2), Μυλωνάς (3), Μπετζιλαλί (1), Κεδέρης (1), Ηλιόπουλος (5), Αραμπατζής (2), Πλάθα (6), Ζαρίκος (1), Νικολαΐδης (4), Μπουκοβίνας, Παπαδόπουλος.