AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοβαρευτείτε τώρα που είναι νωρίς και αλλάξτε το… έργο

Όχι απλώς καμπανάκι, αλλά καμπάνα βάρεσε στην ΑΕΚ η φιλική ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 στο ΟΑΚΑ λίγες μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League.

To γκολ του Σανταφέ στο 85′ (στο οποίο φέρει ευθύνη κι ο Στάνκοβιτς) σφράγισε την ήττα της Ένωσης που δείχνει ότι πρέπει να σοβαρευτεί, να αλλάξει άρδην νοοτροπία και να γίνει ομάδα πρωταθλητισμού και όχι κομπάρσος.

Αρκετά νεύρα στο παιχνίδι μετά από τη συμπλοκή Τζαβέλλα-Μπαράλες, η οποία έγινε απαρχή για… ρεσιτάλ κλωτσοπατινάδας και δεν επέτρεψε να παιχτεί ουσιαστικά ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο.

Το μόνο καλό για την ΑΕΚ η παρουσία του Άμραμπατ που έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 61′ και πρόλαβε να δείξει την ποιότητα και την ικανότητά του.

ΑΕΚ (Β. Μιλόγεβιτς, 4-3-3): Στάνκοβιτς, Σβάρνας, Βράνιες (81’ Μήτογλου), Τζαβέλλας (51’ Λάτσι), Μιτάι (56’ Παρράς), Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι (61’ Αμραμπατ), Σάκχοφ (73’ Γαλανόπουλος), Τάνκοβιτς, Αλμπάνης (19’ Αραούχο), Ανσαριφάρντ.

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς, 4-2-3-1): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Αλβάρες, Ατιένζα, Καστάνο, Μουνάφο, Καπίγια, Κανελλόπουλος, Σαντόνια, Μπενίτο, Αλί Μπαμπά (23’ Κρέσπι), ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Τσιφτσής, Γκαρθία, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Σανταφέ, Ριέρα, Τιλίκα, Μπαράλες (50’ Μπενίτο).

One thought on “Σοβαρευτείτε τώρα που είναι νωρίς και αλλάξτε το… έργο

  • Μ ε αυτόν τον προπονητή η ομάδα δεν πρόκειται να πάει μπροστά όσες μεταγραφές και αν κάνει !! Χάσαμε την Ευρώπη , πρωτάθλημα δεν θα δούμε και πιθανώς και κύπελο !!! Η μόνη μεταγραφή που επείγει αυτήν την στιγμή είναι ο προπονητής !!! Αν είχαμε πρόεδρο τον Μαρινάκη , θα τον είχε σουτάρει τον Μιλόγεβιτς την νύχτα του αποκλεισμού από την Βελέζ !!!

Comments are closed.