ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Πρόκριση με αποδοκιμασίες για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κέρδισε με 2-0 την Μποέμπιαν και σε συνδυασμό με το 2-1 που είχε χάσει στο πρώτο παιχνίδι να προκρίθηκε στα πλέι οφ του Conference League, ωστόσο, ο κόσμος αντέδρασε και αποδοκίμασε το θέαμα που είδε.

Λίγο μάλιστα έλειψαν οι Ιρλανδοί να κάνουν τη ζημιά στο 93′ όταν έχασαν γκολ σε κενή εστία για να στείλουν το ματς στην παράταση.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με τον Σβαμπ, με τον Μπίσεσβαρ να κάνει το 2-0 στο 28′. Με την Τούμπα -που είχε κόσμο, ύστερα από από τον Μάρτιο του 2020- να «φωνάζει» για τη μη καταμέτρηση του γκολ του Ελ Καντουρί στο 34′ (η μπάλα φαίνεται να περνάει ολόκληρη τη γραμμή, αφού χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι).

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου, 4-2-3-1): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο (85′ Τέιλορ), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς (73′ Εσίτι), Σβαμπ – Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (85′ Μουργκ), Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα (73′ Σφιντέρσκι).

Μποέμιαν (Κιθ Λογνκ, 4-1-4-1): Τάλμποτ, Λάιονς (86′ Φίλι), Κόρνγουολ, Φίνερτι, Μπρέσλιν, Μπάκλεϊ, Κόουτ (62′ Γουόρντ), Ντεβόι (85′ Μαλόν), Τίρνεϊ (78′ Λέβινγκστον), Μπαρτ. Κέλι.