AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ξεκίνημα με όνειρα για τους τρεμπλούχους της ΑΕΚ

Με ενθουσιασμό και χαμόγελα ξεκίνησε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι τρεμπλούχοι που τα “σάρωσαν” όλα την περσινή σεζόν, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Δημητρούλια.

Οι “κιτρινόμαυροι” συγκεντρώθηκαν και πάλι στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ μετά τις απαραίτητες καλοκαιρινές διακοπές, και έδειξαν ότι και φέτος ο στόχος είναι ένας: η κορυφή.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και Διοικητικός Υπεύθυνος του τμήματος Χάντμπολ, Σταμάτης Παπασταμάτης, μίλησε στην ομάδα. Αφού τους ευχήθηκε να έχουν υγεία όλη τη σεζόν και πολλές επιτυχίες, αναφέρθηκε στην περσινή επιτυχημένη χρονιά, θέτοντας τους στόχους της επόμενης περιόδου, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ είναι μία οικογένεια.

Με τη σειρά του μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Δημητρούλιας, που μετά τις καθιερωμένες ευχές έδωσε το στίγμα για την πορεία της ομάδας.

Το “παρών” έδωσαν o Ειδικός Γραμματέας του Συλλόγου, Ανδρέας Παπασταμάτης, το Μέλος του ΔΣ, Νίκος Παπασταμάτης, ο Αθλητικός Διευθυντής του τμήματος, Στάθης Παπαχαρτοφύλης, ο Team Manager του τμήματος και Γενικός Αρχηγός του Συλλόγου, Ηλίας Χατσίκας, και ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών, Αντώνης Βασιλακάκης, οι οποίοι και έδωσαν τις ευχές τους στους αθλητές, καλωσορίζοντας και τα νέα μέλη της ομάδας.

Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας που περιλάμβανε τρέξιμο, ασκήσεις και λίγες κινήσεις με μπάλα για χαλάρωμα.