ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Pizza Fan Rebranding: Νέα εικόνα, νέα εμπειρία

Το rebranding της Pizza Fan είναι γεγονός και λανσάρει μια νέα εικόνα για την εταιρεία που τα τελευταία 25 χρόνια πρωταγωνιστεί στο χώρο της εστίασης με 80 καταστήματα στην Ελλάδα και την Κύπρο και με μια μεγάλη σειρά από καινοτόμα προϊόντα που άλλαξαν τα δεδομένα.

Νέο λογότυπο, νέα εταιρική ταυτότητα, νέα δημιουργική κατεύθυνση στα καταστήματα με μινιμαλιστική προσέγγιση, ωραίους χώρους και νέους χρωματικούς συνδυασμούς, φέρνουν μια ολοκαίνουργια εμπειρία που μας φτιάχνει τη διάθεση.

Παράλληλα καταστήματα από τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη αλλάζουν θέση, μετακομίζοντας σε πιο κεντρικά σημεία της πόλης που τα φιλοξενεί, κάνοντας την πρόσβαση για όλους ακόμα πιο εύκολη και βελτιώνοντας τους χρόνους παράδοσης.

Το πετυχημένο rebranding της Pizza Fan σκοπό έχει να καλωσορίσει το κοινό της στο κατάστημα δίνοντάς σε όλους τη δυνατότητα για ακόμα καλύτερες τιμές και ειδικές προσφορές take away. Αυτό το μήνα ολοκληρώθηκαν τα καταστήματα Αγ.Αναργύρων, Αιγάλεω, Αμπελοκήπων, Γαλατσίου, Αμαρουσίου, Νίκαιας, Άνοιξης, Καλλιθέας & Ραφήνας.