AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Να του κόψει τον… αέρα από τον πρώτο κιόλας τελικό

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (04/07, 20:00) η ΑΕΚ για τον 1ο Τελικό της Handball Premier στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ. Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης και Ελλάδος θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για το… τρεμπλ και να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους με στόχο τον δεύτερο σερί τίτλο και 4ο στην ιστορία τους.

Την αναμέτρηση θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα, αύριο πριν την αναμέτρηση, καταστρώνοντας τα πλάνα του για τον μεγάλο τελικό.

Ο τεχνικός του “Δικεφάλου” δήλωσε στην ΟΧΕ: “Μετά από όλο αυτό το διάστημα τα παιχνίδια γίνονται όλο και πιο ιδιαίτερα, αλλά και πιο μοναδικά, εξάλλου Ιούλιο μήνα δεν έχουν ξαναπαιχτεί ποτέ τελικοί. Και οι δύο ομάδες βρισκόμαστε σε… αχαρτογράφητα νερά και οφείλουμε να διατηρήσουμε σε καλή φυσική και τακτική κατάσταση τους αθλητές. Σε αυτά τα ματς παίζουν μεγάλο ρόλο οι τερματοφύλακες, τα λάθη και σίγουρα ο ρυθμός. Είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι. Ξέρουμε ότι έχουμε τον πρώτο λόγο. Παίζεται ένα πρωτάθλημα και ένα τρεμπλ που είναι μεγάλο κίνητρο για όλο το σύλλογο“.

Με βάση την επίσημη στατιστική του Συλλόγου, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν τεθεί αντιμέτωποι 42 φορές, 21 σε κάθε έδρα, με την “Ένωση” να μετρά 20 νίκες, τους Θεσσαλονικείς 17, ενώ 3 αναμετρήσεις έχουν ολοκληρωθεί δίχως νικητή. Όσον αφορά τους αγώνες στην Αθήνα, σε 21 αναμετρήσεις η ΑΕΚ έχει πετύχει 14 νίκες, ο ΠΑΟΚ 6, με 1 αγώνα να λήγει ισόπαλος. Στα γκολ, η ΑΕΚ έχει πετύχει 1107 (584 εντός έδρας), ενώ ο ΠΑΟΚ έχει σημειώσει 1103 (568 εκτός έδρας).

Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στο Πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι ο Χριστόφορος Μπακαούκας με 177 τέρματα.