AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόνο ως μπακ απ του Μάνταλου μπορεί να έρθει ο Μάριν

Το όνομα του Μάρκο Μάριν έπαιξε πριν μερικές μέρες στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Ήταν φήμη ή πραγματικότητα;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα overfm και την παρασκηνιακή στήλη Πανδώρα:

Ο Μάρκο Μάριν έχει προταθεί στην ΑΕΚ ενώ είναι ελεύθερος και με εμπειρίες. Και θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να απασχολήσει τους “κιτρινόμαυρους”, για μια θέση και σε ένα ρόλο, που θα τον μοιραζόταν με τον Πέτρο Μάνταλο. Ως πρώτο – δεύτεροι, κάτι σαν… μισό/μισό! Μάλιστα ο Σέρβος, πρώην του Ολυμπιακού, είναι και λαρτζ αφού… προσφέρεται με πολύ οικονομικό συμβόλαιο (ως προς τις καθαρές αποδοχές) και μεγάλα μπόνους στόχων!

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς που έχει τυφλή εμπιστοσύνη στον Μάριν, με τον οποίο συνεργάστηκε τόσο στον Ερυθρό Αστέρα όσο και στην Σαουδική Αραβία, θα τον ήθελε και στην ΑΕΚ. Δεδομένα… Ο Σέρβος κόουτς όμως, που και έξυπνος είναι και πολύ καλός γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, ξέρει πως είναι πολύ εύκολο να… παρεξηγηθεί (κοινώς να του κρεμάσουν κουδούνια), αν βγει μπροστά και ζητήσει την απόκτηση/προσθήκη του Μάριν στην ΑΕΚ!

Κατά συνέπεια για να περάσει ο Σέρβος (πρώην) σταρ στην Ένωση θα πρέπει να αποτελέσει επιλογή άλλων κι απλά να τον εγκρίνει οκόουτς. Αν και για τον Μιλόγεβιτς η ποιότητα και συγκεκριμένα ατομικά χαρακτηριστικά του Μάριν θα του ήταν πολύ χρήσιμα σε ένα μαραθώνιο όπως το πρωτάθλημα, που δεν είναι μόνο τα ντέρμπι αλλά και τα ματς με ομάδες που θα πρέπει να “ξεκλειδώσεις”. Για εκεί θα ήθελε τον συμπατριώτη του…

Κατά συνέπεια κι ανεξάρτητα τι γράφεται σε Σερβία, Βοσνία, Σαουδική Αραβία κλπ αλλά και τις διαρροές (χαλαρής) διάψευσης απο τους “κιτρινόμαυρους”, ο Μάριν για να έχει …τύχη στην ΑΕΚ, δηλάδη για να “περάσει’ θα πρέπει να έχει… υπομονή. ¨Ολα μπορούν να γίνουν στα μεταγραφικά, αρκεί να βρεθεί το σωστό τάιμινγκ και να βοηθήσουν οι συγκυρίες. Έτσι και για τον Μάριν θα πρέπει να προχωρήσει η ομαδα στα προκριμματικά, να αρχίσει να τσουλάει αγωνιστικά, να κλείσουν και οι μεταγραφές Χατζησαφί/αριστερού εξτρέμ/δεξιού μπακ για να πάρει μετά σειρά. Ερχόμενος βασικά ως μπακ απ του Μάνταλου!