AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκίνησε προετοιμασία η Κ17 της ΑΕΚ

Άρχισε σήμερα στα Σπάτα η προετοιμασία της ομάδας Κ17 της ΑΕΚ που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα Super League K17 της σεζόν 2021-22.

Παρόν στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν το προπονητικό και επιστημονικό επιτελείο, με επικεφαλής τον Εκτελεστικό Διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννη Παπαδημητρίου και τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας Ηλία Καλοπήτα που μίλησαν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκαν καλή σεζόν με υγεία, με πρόοδο στην αθλητική και στη σχολική τους σταδιοδρομία και με επιτυχίες για την ομάδα και την Ακαδημία συνολικά.

Ο προπονητής της ομάδας Γενναίος Καραχάλιος και οι συνεργάτες του Βασίλης Αποστόλου, Αντώνης Λυκούρης (προπονητής τερματοφυλάκων) και Αγγελος Κονταρίνης (γυμναστής) συνάντησαν τους ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί το 2005 και το 2006. Οι 28 ποδοσφαιριστές είναι οι Αναργύρου, Μπαλαμώτης, Κουλουρίδης, Κοσίδης, Γιαματζίδης, Πλανάκης, Βαλκάνης, Τσιαχματιώτης, Σκιαδαρέσης, Γεωργαλής, Ανδρικόπουλος, Ελέζι, Σέχου, Κρουσελνίτσκι, Δημητριάδης, Μούτσα, Κολυμάντσης, Καντίου, Κλάψας, Μαρούτσης, Σβίγκος, Χατζηνικολάου, Χατζηροδίτης, Κατωπόδης, Κλάψας, Κοντάκης, Πετράτος και Κοντορουχάς.

Της προπόνησης προηγήθηκε αγιασμός από τον Πρεσβύτερο Μάρκο Μούσια, Εφημέριο Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Σπάτων.

Η προετοιμασία της ομάδας Κ15 θα αρχίσει τη Δευτέρα 2 Αυγούστου, ενώ τα τμήματα Κ13, Κ12 και Κ11 θα αρχίσουν προπονήσεις από τα τέλη Αυγούστου και μετά.