ΣΚΕΨΕΙΣ

Φέρε δύο χάφαρους και τίποτα άλλο

Όλοι σχολιάζουμε για την εικόνα της ΑΕΚ με τη Βελέζ, λες και ανακαλύψαμε το αβγό του Κολόμβου. Γιατί δεν ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα;

Με παίκτες όχι β, αλλά γ ομάδας στο ρόστερ της ΑΕΚ πως έχεις απαιτήσεις να γυρίσεις το χαρτί;

Έχουμε βαρεθεί να λέμε τα ίδια και τα ίδια, για την έλλειψη ποιότητας και προσωπικοτήτων. Τέλος βαρεθήκαμε, δεν πάει άλλο.

Προσωπικά με αυτά που έχω ζήσει στο ποδόσφαιρο η εικόνα της παρωδίας της ομάδας αλλάζει μόνο με δύο χάφαρους τύπου Κετσπάγια – Σαβέφσκι και τίποτα άλλο. Παίκτες που σε λάσπες χόρευαν και σε σαλόνια σέρβιραν χαβιάρι.

Το τεράστιο πρόβλημα της ΑΕΚ είναι στα χαφ, στον άξονα που εάν δεν βρεις λύση η χρονιά στραβά αρμενίζει.

Ο Σάκχοφ είναι για αλλαγή στη β ομάδα. Ανύπαρκτος ταχυδυναμικά σαν γαμπρός παίζει σε εκκλησία της Εκάλης.

Ο Μάνταλος θέλει back up άμεσα. Δεν μπορεί άλλο. Στην τελική δεν τον χαλάει να παίξει 20 αγώνες σαν β επιλογή και να πληρώνεται. Άλλον παίκτη θέλει εκεί η ΑΕΚ να παίζει κάθετα, να τρέχει, να έχει δύναμη και τσαμπουκά.

Ο Γαλανόπουλος παίζει τρία ματς και κάθεται τρεις μήνες έξω. Έχει πρόβλημα το παιδί με τραυματισμούς και δεν στηρίζεσαι σε τέτοιο παίκτη να σου παίξει στο κέντρο όλη τη χρονιά.

Ο Σιμάνσκι τρέχει, τρέχει, πρεσάρει, αλλά από ουσία τίποτα. Αυτός μπορεί σαν αλλαγή κάτι να δώσει.

Ο Λε Ταλέκ σαν 6άρι παίρνει φανέλα, αλλά ένας στο κέντρο δεν λέει τίποτα.

Ακούω πολλούς ρεπόρτερ να λένε για εξτρέμ και ακραία μπακ. Με συγχωρείτε παιδιά αλλά αυτά είναι σάλτσες σε μακαρόνια άβραστα.

Η ΑΕΚ θέλει δύο χάφαρους αλά Κετσπάγια και Σαβέφσκι, να αξιοποιηθούν οι Γκαρσία, Αραούχο, Καρίμ.

Τα ακραία μπακ Μπακάκης, Χατζισαφί, στα στόπερ οι Τζαβέλλας, Βράνιες, τα εξτρέμ Γκαρσία, Τάνκοβιτς, Αλμπάνης ας μείνουν έτσι και με την προσθήκη δύο σύγχρονων παικτών στο κέντρο με ταχυδύναμη και έφεση στα σουτ θα αλλάξει η εικόνα μας άρδην.

Κανείς εκτός Μάνταλου δεν μπορεί να παίξει κάθετα διαγώνια, να πάει στο 1 εναντίον 1 στο κέντρο και να σερβίρει στα καλά σέντερ φορ που διαθέτουμε.

Εμείς τα γράφουμε τώρα όταν όλοι λένε για εξτρέμ και μπακ. Θα μου πείτε καλά τα λέμε, ο πρόεδρος θα τα σπρώξει; Μην πάρει κανέναν άλλον, τσάμπα λεφτά θα ‘ναι.

Δύο χάφαρους με φινέτσα, τρέξιμο και χάρη Τόνι Σαβέφσκι, αλλά και έναν μπουκαδόρο τεχνίτη σκύλο στυλ Κετσπάγια και άμεσα η ομάδα θα αλλάξει εικόνα και από σταχτοπούτα θα γίνει πριγκιποπούλα.

Για την Πέμπτη ένα 3-0 προβλέπω και τους παίκτες της Βελέζ να αφήνουν το μαλλί της γριάς…