ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιστρέφει στον ρόλο του Γούλβεριν ο Χιου Τζάκμαν;

Άναψε φωτιές ο Χιου Τζακμαν με ποσταρίσματα που έκανε στο instagram και φουντώνουν τη φημολογία για επιστροφή του στον ρόλο του Γούλβεριν, αυτή τη φορά όμως για το MCU.

O ηθοποιός δημοσίευσε στα stories του μία εικόνα με το χέρι του Γούλβεριν που έχει σχεδιάσει ο Boss Logic και αμέσως μία ανέβασε μία παλαιότερη φωτογραφία του με τον Keviν Feige. Ο Feige φυσικά είναι το αφεντικό της Marvel και ο Τζακμαν ξέρει πολύ καλά ότι αυτές οι δύο δημοσιεύσεις είναι αρκετές για να δημιουργήσουν ενθουσιασμό και ελπίδα στους φανατικούς του MCU.

H τελευταία του παρουσία στο ρόλο ήταν στο Logan του 2017 και που έριξε την αυλαία της ιστορίας του χαρακτήρα, όμως με τα όσα συμβαίνουν στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel αυτό το διάστημα, με το Multiverse και την φημολογούμενη επιστροφή των Τόμπι Μαγκουάιρ και Άντριου Γκάρφιλντ τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί.

Μετά την αγορά της Fox από τη Disney η Marvel έχει πλέον στη διάθεση τους όλους τους χαρακτήρες των X-Men και αναμένεται τα επόμενα χρόνια να τους συστήσει ξανά στο κοινό, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τον Ράιαν Ρέινολτς που παραμένει στον ρόλο του Deadpool και εδώ και χρόνια παίζει παιχνίδι με τον Τζάκμαν ζητώντας τον Γούλβεριν για τις ταινίες του.

Πηγή: roxx.gr