AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Στη Δράμα για το διπλό οι μάγκες της ΑΕΚ

Στη Δράμα ταξιδεύει η ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ όπου αντιμετωπίζει αύριο (09/06, 17:00) την BiancoMonte Δράμα για την 2η αγωνιστική των Play Off της Handball Premier.

Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης και Ελλάδος, θέλουν να προσθέσουν άλλη μία νίκη στην πορεία τους προς τους Τελικούς της διοργάνωσης και φυσικά να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στο πλεονέκτημα έδρας.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει και τον Patrick Lemos στην αποστολή, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Βauer, Janca, Αραμπατζή, Τζηρά, Δομπρή, Νικολαΐδη, Kosanovic, Μυλωνά, Κοτσιώνη, Lemos, Παπαδιονυσίου, Nuic, Αραπακόπουλο, Buneta, Καλόμοιρο, Κεδέρη.

Ο Παναγιώτης Νικολαΐδης δήλωσε στο aek.gr: «Έχοντας πάρει μια αρκετά σημαντική νίκη στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ακολουθεί ένα παιχνίδι με μια καλή και νεανική ομάδα που είναι μαχητική και έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι είναι υπολογίσιμη δύναμη η Δράμα. Εμείς από τη μεριά μας θα εμφανιστούμε έτοιμοι στο αυριανό παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι, έχοντας 3 παιχνίδια ακόμα, έτσι ώστε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τους τελικούς. Είμαι αισιόδοξος, ύστερα από τους 2 στόχους που ήταν το κύπελλο και η Ευρώπη.  Είμαστε ένα βήμα πριν από μια ιστορική στιγμή την οποία θέλουμε πολύ, παραμένουμε συγκεντρωμένοι και θα εμφανιστούμε έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια».