AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Για το “3 στα 3” οι μάγκες κόντρα στον ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη ταξιδεύει η ΑΕΚ, καθώς φιλοξενείται αύριο (12/06, 17:30) από τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική των Play Off της Handball Premier.

Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης και Ελλάδος θέλουν να κατακτήσουν το δίποντο, ώστε να πάρουν και μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας για τους Τελικούς του Πρωταθλήματος.

Η αποστολή του “Δικεφάλου” αποτελείται από τους: Βauer, Janca, Αραμπατζή, Τζηρά, Δομπρή, Νικολαΐδη, Kosanovic, Μυλωνά, Κοτσιώνη, Lemos, Παπαδιονυσίου, Nuic, Αραπακόπουλο, Buneta, Καλόμοιρο, Κεδέρη.

Ο Χρήστος Κεδέρης δήλωσε στο aek.gr: “Για αύριο είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι τόσο ψυχολογικά για ένα τέτοιο παιχνίδι όσο και σωματικά. Πάμε σε μια έδρα που όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθούμε τα παιχνίδια να γίνονται ντέρμπι. Νομίζω ότι με την ομάδα του ΠΑΟΚ θα παίξουμε τους τελικούς, οπότε για εμάς ειναι ένα ακόμα παιχνίδι που θα δούμε τι πρέπει να αλλάξουμε και τι να κρατήσουμε για την κρίσιμη συνέχεια”.

Όσον αφορά την προϊστορία των αγώνων κόντρα στον ΠΑΟΚ για το θεσμό του Πρωταθλήματος, με βάση την επίσημη στατιστική του Συλλόγου, σε σύνολο 41 αναμετρήσεων, η ΑΕΚ μετράει 19 νίκες, ο ΠΑΟΚ 17, ενώ 5 αναμετρήσεις έληξαν δίχως νικητή.

Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι ο Χριστόφορος Μπακαούκας με 177 τέρματα.