AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δίνει 1,7 εκατ. ευρώ η ΑΕΚ για Αραούχο, αλλά…

Από το AEK24HOURS σας αποκαλύψαμε το μήνυμα που έστειλε ο Σέρχιο Αραούχο στον πρόεδρο της Λας Πάλμας, Ραμίρεθ πως θέλει να αγωνιστεί στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, το ποσό που αναμένεται να δώσει η διοίκηση του Δικεφάλου για τον “Τσίνο” είναι 1,7 εκατ. ευρώ, αλλά δεν αποκλείεται αν ζορίσει το πράγμα με τον “τρελό” λόγω οικονομικών απαιτήσεων πρόεδρο του ισπανικού συλλόγου να δούμε τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δίνει κάτι παραπάνω προκειμένου να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

Φαίνεται πως ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ το έχει πάρει προσωπικά. Θέλει να γλυκάνει τον κόσμο της ομάδας. Έχει άριστες σχέσεις με τον πατριό, ο οποίος εκτελεί και χρέη μάνατζερ του Αραούχο και δεν αποκλείεται να μπει μπροστά αν δει ότι πάει να χαλάσει η μεταγραφή. Θέλει να φέρει τον Αραούχο στην ΑΕΚ και θα τον φέρει.

Σίγουρα η τελική απόφαση ανήκει στη διοίκηση της Λας Πάλμας, η οποία έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις από το υπερβολικό ποσό των 3 εκατ. ευρώ. Ωστόσο το περιβάλλον του Αραούχο, αλλά και η ΑΕΚ πιέζουν με όποιον τρόπο μπορούν για να ντύσουν και πάλι τον Αργεντινό στα κιτρινόμαυρα.