AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διακοπές με τον Μπακασέτα κάνει ο Τζαβέλλας πριν από τις υπογραφές με την ΑΕΚ

Ο Γιώργος Τζαβέλλας βρίσκεται από την Πέμπτη στην Ελλάδα, ήταν στην Αθήνα και από χθες πήρε το κολλητό του, Τάσο Μπακασέτα και κάνουν τις διακοπές τους στα νησιά της χώρας μας.

Αυτή είναι μια πληροφορία από τις πολλές που σας έχει δώσει το AEK24HOURS τις τελευταίες μέρες. Οι δύο τους διατηρούν άριστες σχέσεις από την Εθνική και την Αλάνιασπορ, όταν και ήταν συμπαίκτες.

Ο Μπακασέτας που πέρασε από την ΑΕΚ, έκανε το παραπάνω βήμα στην καριέρα του είναι ο κατάλληλος για να μιλήσει στον διεθνή αμυντικό για το τι θα συναντήσει στους κιτρινόμαυρους. Ο Τζαβέλλας άλλωστε έχει συμφωνήσει, όπως επίσης σας έχουμε ενημερώσει με τους ανθρώπους της Ένωσης και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές. Ένα τηλέφωνο αρκεί για να έρθει ο «Τζάβε» στην Αθήνα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να πάει στα γραφεία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ στο Μαρούσι για τις υπογραφές.

Πρώτα όμως θα πρέπει η διοίκηση της ΑΕΚ και συγκεκριμένα οι Κονέ και Παπαδημητρίου που έχουν φτιάξει μια άριστη χημεία μεταξύ τους στα μεταγραφικά, με τις ποδοσφαιρικές του επαφές ο πρώτος και την ατζέντα του ο δεύτερος να διευθετήσουν το θέμα αποδέσμευσης του Τζαβέλλα από την Αλάνιασπορ. Ο τουρκικός σύλλογος ζητά ως ρήτρα αποδέσμευσης 400.000 ευρώ, με τον διεθνή αμυντικό να αμείβεται με 700.000 ευρώ. Παρόλα αυτά υπάρχει σιγουριά ότι το θέμα θα λυθεί άμεσα και ο Τζαβέλλας θα βάλει την τζίφρα του σε διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ.