AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

“Δεν έχουμε συμφωνήσει, δεν έχουμε υπογράψει με την ΑΕΚ” λένε οι Λοτζέσκι, Λάνγκφορντ και Μορέιρα

Την ώρα που η ΑΕΚ διαβεβαιώνει πως όλα πηγαίνουν καλά με το θέμα της κατάθεσης του φακέλου, Ματ Λοτζέσκι, Κιθ Λάνγκφορντ και Γιανίκ Μορέιρα με αναρτήσεις του στα social media βγάζουν τους κιτρινόμαυρους στη… σέντρα.

Ο Λοτζέσκι εξέφρασε τον προβληματισμό του με δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ολοκλήρωση των διακανονισμών της ΑΕΚ με τους παίκτες. Εξέφρασε την απορία του, ρίχνοντας «βόμβα», καθώς αποκάλυψε ότι με τον ίδιο δεν έχει υπάρξει ούτε εξόφληση, ούτε διακανονισμός.

«Αυτό είναι ενδιαφέρον αλλά και ψευδές. Δεν έχω κάνει κανέναν διακανονισμό με την ΑΕΚ μέχρι τώρα», ανέφερε ο σουτέρ της Ένωσης στο τιτίβισμα του.

Την ίδια στιγμή ο Κιθ Λάνγκφορντ εξηγούσε πως “Δεν υπάρχει υπογραφή από εμένα”. Πλέον, ο ΕΣΑΚΕ έχει αρκετή δουλειά, με την υπόθεση να γεννά ερωτηματικά για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η κατάθεση του φακέλου από πλευράς ΑΕΚ, μετά από μια σεζόν γεμάτη προβλήματα, αγωνιστικά, αλλά κυρίως οικονομικά. Ο Γιανίκ Μορέιρα, αργότερα, υποστήριξε πως: “Δεν υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ μέχρι στιγμής”.