Το αντίο του Λυσάνδρου στην ΑΕΚ που ανέλαβε χρέη CEO στον ΟΦΗ

Ο Μηνάς Λυσάνδρου πέρασε 4,5 χρόνια στην ΑΕΚ και όπως δήλωσε εξελίχθηκε ως επαγγελματίας και ως άνθρωπος.

Ο νέος CEO πλέον της ΠΑΕ ΟΦΗ είπε το δικό του αντίο στους κιτρινόμαυρους:

«Μετά την παραίτηση και αποχώρησή μου από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου των εταιρειών που απαρτίζουν την ποδοσφαιρική AEK FC Official ήρθε η στιγμή να ολοκληρωθεί και τυπικά η σύνδεσή μου με την ομάδα. Από σήμερα παύω να κατέχω και τη θέση του Αντιπροέδρου, θέση που κράτησα προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά και καθ’ όλα επαγγελματικά η μετάβαση στην επόμενη μέρα.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς ολόκληρη την οικογένεια της ΑΕΚ που με υποδέχθηκε, με πίστεψε και με εμπιστεύτηκε, δίνοντάς μου τη μεγάλη ευκαιρία να αναδειχθώ ως ένα σύγχρονο στέλεχος στον επαγγελματικό αθλητισμό. Εύχομαι να δικαίωσα τις προσδοκίες των ανθρώπων που με εμπιστεύτηκαν και να μπόρεσα να ανταποδώσω έστω ένα κομμάτι από όλα εκείνα τα όμορφα και σημαντικά που εισέπραξα.

Τα 4,5 αυτά χρόνια στην ΑΕΚ με έχουν εξελίξει τόσο ως επαγγελματία, όσο και ως άνθρωπο. Επέλεξα αυτή την τελευταία μου ανάρτηση να τη συνοδεύει μία φωτογραφία με δύο ιδιαίτερα δώρα που έλαβα από τους συναδέλφους μου στην ομάδα. Ήσασταν το στήριγμά μου, είστε ο λόγος που νιώθω σίγουρος για το μέλλον και θα είστε πάντα ένα ξεχωριστό κομμάτι της ζωής μου. Σας ευχαριστώ για όλα! Καλή συνέχεια σε όλους».