ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Σήκωσε μανίκια ο Γιοβάνοβιτς που πιάνει επισήμως δουλειά από 1η Ιουνίου στον Παναθηναϊκό

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς λειτουργεί από σήμερα ως προπονητής του Παναθηναϊκού, παρόλο που από την 1η Ιουνίου θα αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του.

Γιάννης Αλαφούζος και Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχαν κάνει δύο δια ζώσης συναντήσεις και κάποιες επικοινωνίες απ’ το Skype. Χθες τα είπαν από κοντά και έδωσαν τα χέρια με την επίσημη ανακοίνωση να έρχεται μέσα στην εβδομάδα και όχι σήμερα.

Ο 58χρονος τεχνικός αυτό που φαίνεται να ζήτησε απ’ τον Αλαφούζο είναι ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και περίπου 10 μεταγραφές. Κατά πληροφορίες το συμβόλαιο του Σέρβου προπονητή θα είναι διετές με αποδοχές 900.000 ευρώ ετησίως.

Στο πλευρό του ο Γιοβάνοβιτς θα έχει τον άλλοτε παίκτη του Ηρακλή, Πρέντραγκ Έρικ και άλλους δύο ακόμα συνεργάτες.

Όσοι γνωρίζουν τον Γιοβάνοβιτς κάνουν λόγο για έναν δύσκολο χαρακτήρα με πολύ πειθαρχία και έκαναν άνθρωπο πολύ καλό στη δουλειά του.

Αλαφούζος και Γιοβάνοβιτς τα είπαν πάνω από 10 ώρες, με τον έμπειρο τεχνικό να δηλώνει στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ πως «ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο και κορυφαίο κλαμπ. Θέλω να τον φέρω στην κορυφή». Σήμερα, ο Γιοβάνοβιτς πήγε στο Κορωπί και στη Λεωφόρο για να δει τις εγκαταστάσεις και το απόγευμα αναχωρεί για την Κύπρο.